MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2019

Πλήθος εκδηλώσεων για παιδιά, με αγαπημένους συγγραφείς σε όλη την Ελλάδα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται στις 2 Απριλίου

Monopoli Team

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου (ημέρα γενεθλίων του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν), οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος οργανώνουν πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, έως και την Κυριακή 7 Απριλίου.

 Συγγραφείς και εικονογράφοι θα επισκεφθούν βιβλιοπωλεία, βιβλιοθήκες και σχολεία, στρέφοντας την προσοχή του κοινού στα παιδικά βιβλία.

Από την Αθήνα έως τη Θεσσαλονίκη και από την Κόρινθο έως την Κάρυστο, σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, βιβλιοπωλεία αλλά και σε χώρους επιστημών και τεχνών, αγαπημένοι συγγραφείς και εικονογράφοι διαβάζουν, παίζουν και δημιουργούν μαζί με τα παιδιά, γιατί «Τα βιβλία μάς βοηθούν να μη βιαζόμαστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου: Κερδίστε ένα αντίτυπο!12.09.2018

Στον εορτασμό συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, αγαπημένοι συγγραφείς όπως ο Αντώνης Παπαθεοδούλου, ο Φίλιππος Μανδηλαράς, ο Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη, ο Θοδωρής Παπαϊωάννου, η Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη. Υιοθετώντας το φετινό μήνυμα της IBBY, κατεβάζουμε για λίγο τους ρυθμούς, ώστε να απολαύσουμε από σελίδα σε σελίδα τον μαγικό δρόμο που ανοίγει κάθε βιβλίο. Έτσι κι αλλιώς, ο μόνος λόγος για να βιάζεσαι να τελειώσεις ένα βιβλίο, είναι για να ξεκινήσεις ένα άλλο!

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Εκδόσεις Παπαδόπουλος / Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b