MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

The 24 hour plays

Στις 23 και 30 Μαρτίου, το γνωστό από το Broadway της Νέας Υόρκης «The 24 hour plays» πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Χώρα και θα αποδείξει ότι ένα θεατρικό έργο μπορεί να γραφτεί και να ανέβει μέσα σε 24 ώρες! Γνωστοί και ανερχόμενοι σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και ηθοποιοί, υπό την καθοδήγηση των Αμερικάνων […]

The 24 hour plays - Monopoli.gr
Monopoli Team

Στις 23 και 30 Μαρτίου, το γνωστό από το Broadway της Νέας Υόρκης «The 24 hour plays» πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Χώρα και θα αποδείξει ότι ένα θεατρικό έργο μπορεί να γραφτεί και να ανέβει μέσα σε 24 ώρες!
Γνωστοί και ανερχόμενοι σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και ηθοποιοί, υπό την καθοδήγηση των Αμερικάνων παραγωγών, μέσα σε 24 ώρες γράφουν, σκηνοθετούν και ερμηνεύουν 6 πρωτότυπα θεατρικά έργα σε μια ενιαία παράσταση 90 λεπτών.
Η διαδικασία ξεκινάει από το βράδυ της προηγούμενης μέρας. Κάθε ηθοποιός θα φέρει ένα αντικείμενο και ένα κοστούμι μαζί του και οι συγγραφείς θα εμπνευστούν και θα επιλέξουν τους ηθοποιούς, για τους οποίους θα γράψουν το θεατρικό έργο τους. Η παράδοση των κειμένων πρέπει να γίνει μέχρι τις 6 το πρωί. Οι σκηνοθέτες διαβάζουν κι επιλέγουν τα κείμενα με τους ηθοποιούς, που θέλουν να σκηνοθετήσουν. Οι 6 ομάδες έχουν ήδη δημιουργηθεί κι έχουν στη διάθεσή τους συνολικά 9 ώρες για να μάθουν το έργο, να το στήσουν και να κάνουν τις απαραίτητες πρόβες. Ο χρόνος κυλά αντίστροφα, γιατί το βράδυ οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό!
Προπώληση εισιτηρίων: Ταμεία θεάτρου Χώρα: Αμοργού 20, Κυψέλη.
Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), τηλεφωνική αγορά: 210 7234567 και online στο www.ticketservices.gr
Public & Metropolis

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b