MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

Μια Κυριακή στο Γούπατο

Με τον τίτλο «Μια Κυριακή στο Γούπατο» η ομάδα «Θεώρηση» επαναλαμβάνει το αφιέρωμα στον Δημήτρη Χριστοδούλου, στις 17 και 24 Φεβρουαρίου στο Cabaret Voltaire. Στο ξεφύλισμα του βιβλίου του Δημήτρη Χριστοδούλου, «Το Γούπατο», έκπληξη προκαλεί η επικαιρότητα των ηθών, των δεινών και των προβλημάτων του μικρόκοσμου της προπολεμικής αθηναϊκής συνοικίας του Μεταξουργείου με τη σημερινή. […]

Μια Κυριακή στο Γούπατο - Monopoli.gr
Monopoli Team

Με τον τίτλο «Μια Κυριακή στο Γούπατο» η ομάδα «Θεώρηση» επαναλαμβάνει το αφιέρωμα στον Δημήτρη Χριστοδούλου, στις 17 και 24 Φεβρουαρίου στο Cabaret Voltaire.
Στο ξεφύλισμα του βιβλίου του Δημήτρη Χριστοδούλου, «Το Γούπατο», έκπληξη προκαλεί η επικαιρότητα των ηθών, των δεινών και των προβλημάτων του μικρόκοσμου της προπολεμικής αθηναϊκής συνοικίας του Μεταξουργείου με τη σημερινή. Με πολλά παρένθετα τραγούδια του Χριστοδούλου, εκτελεσμένα ζωντανά, το διασκευασμένο -με θεατρική μορφή- μυθιστόρημα προσφέρεται σαν ένα πολιτικό και συνάμα νοσταλγικό μουσικό θέαμα.
Διασκευή: Γιώργος Χατζηδάκης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Δάσκαλος


Παίζουν: Γιώργος Δάσκαλος, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Γιάννης Παπλωματάς, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Στεφανία Φιλιάδη. Τραγουδούν: ’γγελος Λαμπρόπουλος, (τραγούδι- κιθάρα) Στεφανία Φιλιάδη, Γιάννης Παπλωματάς (πιάνο)

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b