MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

Τα καλά παιδιά δεν πηδάνε

Η χιουμοριστική μουσική κωμωδία της Βίκυς Κουκούτση παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Διάνα. Ο Βέρτζιλ Στάρκευ Τζούνιορ έψηνε ανυποψίαστος μπιφτέκια στο Burgers Inn, όταν η ευκαιρία τού χτύπησε την πόρτα. Μια συμμετοχή στο reality show «Macho Man» θα μπορούσε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Όμως πώς μπορεί να γίνει υποψήφιος «Σούπερ […]

Τα καλά παιδιά δεν πηδάνε - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η χιουμοριστική μουσική κωμωδία της Βίκυς Κουκούτση παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Διάνα.
Ο Βέρτζιλ Στάρκευ Τζούνιορ έψηνε ανυποψίαστος μπιφτέκια στο Burgers Inn, όταν η ευκαιρία τού χτύπησε την πόρτα. Μια συμμετοχή στο reality show «Macho Man» θα μπορούσε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Όμως πώς μπορεί να γίνει υποψήφιος «Σούπερ ’ντρας» κάποιος που ντρέπεται να μιλήσει στις γυναίκες; Για καλή του τύχη, ο παιδικός του φίλος Μαρκ Φόρεστερ έχει αναπτύξει τη θεωρία του για το «τι θέλουν οι γυναίκες», αλλά και τη δική του μέθοδο για να διδάσκει γρήγορα και ανώδυνα αυτή τη θεωρία, με τη βοήθεια της Σαμάνθα.
Το καστ των νέων ηθοποιών πλαισιώνει σε μια εμφάνιση- έκπληξη ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Στίχοι: Νίκος Σταθόπουλος, Μουσική: Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Χορογραφίες: Σταύρος Αθανασίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Βίκυ Κουκούτση
Σκηνοθεσία: Βίκυ Κουκούτση


Παίζουν: Νίκος Σταθόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Γιάννης Ζουγανέλης. Στα πλήκτρα ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, στο μπάσο ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, στα ντραμς ο Θοδωρής Παπαστάθης και στο σαξόφωνο ο Γρηγόρης Δημητριάδης.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b