MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

Μ΄ αρέσεις γιατί…

Η ομάδα «SourLiBooM» παρουσιάζει ξανά την μουσικοθεατρική παράσταση «Μ΄ αρέσεις γιατί…», για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο θέατρο Σοφούλη. Μια παράσταση με τραγούδια ρετρό και αποσπάσματα από την ελληνική λογοτεχνία με θέμα τον έρωτα και το σεξ. Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2009 στο Bar Sante και Θέατρο Σοφούλη. Σκηνογραφία: […]

Μ΄ αρέσεις γιατί… - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η ομάδα «SourLiBooM» παρουσιάζει ξανά την μουσικοθεατρική παράσταση «Μ΄ αρέσεις γιατί…», για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο θέατρο Σοφούλη.
Μια παράσταση με τραγούδια ρετρό και αποσπάσματα από την ελληνική λογοτεχνία με θέμα τον έρωτα και το σεξ. Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2009 στο Bar Sante και Θέατρο Σοφούλη.
Σκηνογραφία: Αγγελική Αρναούτογλου, Τάσος Παπαδόπουλος, Επιμέλεια κοστουμιών: Μάρα Γαβριηλίδου, Χορογραφίες: Αλεξάνδρα Τσοτανίδου, Κινησιολογία: Αλεξία Γούργουλη, Μουσική διδασκαλία: Γρηγόρης Πυριαλάκος, Βασιλική Αλεξίου, Φωτισμοί και ήχος: Jean-Michel Perrenoud
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2310423925

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία: Βαλεντίνα Παρασκευαΐδου


Παίζουν: Αγγελική Αρναούτογλου, Γιάννης Βαρβαρέσος, Σωτήρης Γάκος, Αγγελική Κίτρινη, Τάσος Παπαδόπουλος, Βαλεντίνα Παρασκευαΐδου, Ειρήνη Πατσούρου. Παίζουν οι μουσικοί: Βασιλική Αλεξίου (πιάνο), Νατάσα Αλεξίου (βιολί), Αλέξης Αλεξίου (φλάουτο), Ισμήνη Παπαθανασίου (κλαρινέτο)

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b