MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

Ο Έβδομος σταθμός: Αποπλάνηση μιας κούκλας

Η τολμηρή πρόταση του πρωτότυπου «θεατρικού πακέτου», που προτείνουν φέτος στους επιβάτες της Αμαξοστοιχίας Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, ο Ευγένιος Τριβιζάς και η Τατιάνα Λύγαρη, με γενικό τίτλο «Ο Έβδομος σταθμός» -το οποίο παρουσιάζεται σε δύο εκδοχές, μία κατάλληλη για ανήλικους και μία κατάλληλη για ενήλικες- ολοκληρώνεται με την παρουσίαση της δεύτερης εκδοχής του, […]

Ο Έβδομος σταθμός: Αποπλάνηση μιας κούκλας - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η τολμηρή πρόταση του πρωτότυπου «θεατρικού πακέτου», που προτείνουν φέτος στους επιβάτες της Αμαξοστοιχίας Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, ο Ευγένιος Τριβιζάς και η Τατιάνα Λύγαρη, με γενικό τίτλο «Ο Έβδομος σταθμός» -το οποίο παρουσιάζεται σε δύο εκδοχές, μία κατάλληλη για ανήλικους και μία κατάλληλη για ενήλικες- ολοκληρώνεται με την παρουσίαση της δεύτερης εκδοχής του, γραμμένη αποκλειστικά για ενήλικες.
Από επτά σταθμούς θα περάσουν οι θεατές- επιβάτες του τελευταίου τρένου που αναχωρεί από μία χώρα όπου ο κυβερνήτης της έχει καταργήσει όλα τα «άχρηστα» επαγγέλματα. Τρεις καταζητούμενοι καλλιτέχνες επιβιβάζονται σ΄ αυτό το τρένο και κατά τη διάρκεια ενός συναρπαστικού ταξιδιού, παρουσιάζουν την ιστορία της Αμορφούλας, μιας κοπέλας χωρίς μορφή. Aυτή η σκληρή αλλά με «παραμυθένια» γλώσσα αλληγορία θέτει ερωτήματα όπως: πόσο η Τέχνη και ο Πολιτισμός θεωρούνται από πολλούς «ακαταλαβίστικες πολυτέλειες» και τα προϊόντα τους μη ανταποδοτικά στις οικονομικά αναπτυσσόμενες κοινωνίες; Μια σύνθετη παραγωγή, με ζωντανή μουσική, τραγούδια και χορευτικά, αλλά και ευφάνταστα σκηνικά. Σκηνικά- Κοστούμια: Ντόρα Λελούδα, Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος, Χορογραφίες: Ζωή Χατζηαντωνίου.
Προπώληση εισιτηρίων – Κρατήσεις θέσεων: Το Τρένο στο Ρουφ: Τηλ.: 2105298922, 6937604988, Τρενοθέατρο: Τηλ.: 2109243609, www.ticketquest.gr, ACS Courier, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, Μουσείο ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
Σκηνοθεσία: Τατιάνα Λύγαρη


Παίζουν: Γρηγόρης Γαλάτης, Ανδρέας Μαριανός, Δημήτρης Μενούνος, Χάρης Μπόσινας, Τζωρτζίνα Παλαιοθοδώρου, Τζένη Σκαρλάτου, Μανώλης Σορμαΐνης, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Γιώργος Τσιδίμης, Φωνή Μηχανοδηγού Off: Παύλος Χαϊκάλης, Φωνή εκφωνητή Off: Δημήτρης Κοτζιάς, Φωνή μαθητευόμενου μηχανοδηγού Off: Χρήστος Γεωργαλής

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b