MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κλασικό

Τρεις Αδελφές στο Θέατρο TempusVerum-Εν Αθήναις

Η Εταιρεία Θεάτρου Εν Δράσει μετά την επιτυχημένη παράσταση Τσέχωφ, συνεχίζει τη μελέτη έργων του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ και ανεβάζει το αριστούργημα «Τρεις Αδελφές» στο ανανεωμένο Θέατρο ΤempusVerum Εν Αθήναις σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά.

Μαρίνα Πυλαρινού

Ένας χρόνος έχει περάσει από το θάνατο του πατέρα-στρατηγού Πρόζορωφ και η απουσία του απελευθερώνει για την οικογένεια και τους οικείους της ανείπωτες επιθυμίες, έρωτες και πάθη. Μία χύτρα χρόνια σε βρασμό, τώρα ξεχειλίζει: o εκλιπών πατέρας αφήνει το χώρο για να ξεχυθούν όσα η παρουσία του απέτρεπε. Τα πρόσωπα διεκδικούν ψυχή τε και σώματι την ευτυχία τους, κάποτε τα καταφέρνουν κι άλλοτε όχι, ενώ αυτή τους η προσπάθεια οδηγεί σε μία σκηνική παρτιτούρα με «νότες» τη σιωπή και την έξαρση, την προσδοκία και τη ματαίωση, το κωμικό και το τραγικό.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Τσέχοφ
Μετάφραση: Αλέξανδρος Ίσαρης & Γιώργος Δεπάστας
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μυλωνάς

Σκηνικά: Δήμητρα Λιάκουρα
Κοστούμια: Δήμητρα Λιάκουρα
Μουσική: Παύλος Κατσιβέλης
Φωτισμοί: Άννα Σμπώκου

Παίζουν: Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Εύα Γαλογαύρου (Ανφίσα, Φεντότικ), Κωνσταντίνος Δημητρακάκης (Τούζενμπαχ), Νατάσα Ζαγκλή (Νατάσα), Πάρις Θωμόπουλος (Αντρέι), Σπύρος Κυριαζόπουλος (Σολιόνι), Ευθύμης Μπαλαγιάννης (Κουλίγκιν), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Μάσα), Βιβή Πέτση (Όλγα), Χρήστος Πλαΐνης (Βερσίνιν), Νατάσα Σαραντοπούλου (Ροντέ, Φεραπόντ), Ελεάνα Στραβοδήμου (Ιρίνα), Γιώργος Χουλιάρας (Τσεμπουτίκιν)

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12€, Μειωμένο 10€ (ισχύει για φοιτητές και άνω των 65 ετών), Ανέργων 8€, Ατέλειες 5€
Διάρκεια Παραστάσεων: Έως 10 Ιανουαρίου 2017
Παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη στις 20:00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b