MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Halloween 2016: Τα πιο τρομακτικά πάρτυ του τριημέρου!

Ναι, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το halloween δεν είναι ελληνικό έθιμο, αλλά με τα χρόνια κερδίζει έδαφος και στη χώρα μας. Αυτό το 3ημερο, αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, ετοιμαστείτε για μία έξοδο στα πιο spooky πάρτυ της πόλης!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Liberta Cafe
Το Liberta Cafe-Bar, παρουσιάζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πιο τρομακτικό event! Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου φορέστε την πιο σκοτεινή σας αμφίεση και διασκεδάστε μέχρι το πρωί σε ρυθμούς 80’s – 90’s disco, pop, cult. Βρυκόλακες, μάγισσες, zombie, όλοι δεκτοί. Το Liberta Cafe έχει προνοήσει και για τους αναποφάσιστους, καθώς makeup artists θα βρίσκονται εκεί για να σας μεταμορφώσουν στην στιγμή. Όπως κάθε χρονιά η πιο τρομακτική αμφίεση κερδίζει ένα μπουκάλι δώρο. Επίσης θα κληρωθούν και δώρα από το Jackals Tattoo!
Αγίου Γεωργίου 57B, Κορυδαλλός 

Mavericks Casual Dining
Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016, Mavericks Casual Dining μεταμορφώνεται για άλλη μία χρονιά στην πιο “spooky” γωνιά της Νέας Φιλαδελφειας. Οι “spooky” μεταμφιέσεις και ο χορός μέχρι τελικής πτώσης θα είναι τα βασικά συστατικά για το δεύτερο Halloween party του Mavericks. Η καλύτερη στολή κερδίζει ένα δείπνο για δύο άτομα!
Λεωφόρος Δεκελείας 59, Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα

halloween 2016 1

Rock Dragon
Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016, το Rock Dragon υπόσχεται ότι θα στήσει ένα αυθεντικό αμερικανικο halloween party. Ετοιμαστείτε να κόψετε κολοκύθες, να μασκαρευτείτε, να ακούσετε μεταλιές και το προσωπικό θα σας κεράσει σφηνάκια και διάφορα γλυκίσματα, όπως προβλέπει το έθιμο! Και πολλές ακόμα εκπλήξεις σ΄ενα ειδικά διαμορφωμένο Rock Dragon, για το συγκεκριμένο event, με ελεύθερη είσοδο.
Τεύθιδος 1-3, Περιστέρι

Onar Rock Cafe
Το Onar Rock Cafe, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και για 7η συνεχόμενη χρονιά μετατρέπεται στο μαγαζί του απόλυτου τρόμου που θα στοιχειώσει τις νύχτες σας. Φαντάσματα, ιστοί, κολοκύθες και μαγικά φίλτρα θα είναι λίγα από τα συστατικά του πάρτυ. Βάλτε φαντασία, φορέστε την πιο τρομακτική στολή σας και ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε το Special Halloween Cocktail που θα υπάρχει αποκλειστικά για τη βραδιά αυτή. Η Make Up Artist του μαγαζιού θα προσθέσει την τελευταία της πινελιά στην αμφίεση σας. Φέτος, οι εμφανίσεις θα διαγωνιστούν και η καλύτερη στολή θα κερδίσει ένα δωρεάν εισιτήριο για 4 ατομα, από το Cryptogram Escape Room.
Φωκίωνος Νέγρη 53, Αθήνα  

halloween 2016 3

Second Skin
Του Halloween θα γίνει αυτό το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στο Second Skin Club. Μπορείς αν θέλεις να ξεκινήσεις από νωρίς, με το Core Night Vol.38 “Halloween Party” στις 20.30 και να συνεχίσεις μέχρι το επόμενο πάρτυ στη 1 το βράδυ, με το “Day Of The Dead”. Τις μουσικές αναλαμβάνουν ο George Fakinos και ο guest του Geo Kar στο Main Floor και στο Red Room, o Dr. D. Η Elizabeth Petrou make-up artist θα δημιουργεί στο πρόσωπό σου ότι spooky ιδέα έχεις (χωρίς κάποια χρέωση) και φυσικά θα μπεις στο στο κλίμα με το που θα στρίψεις στο στενάκι της Δαμοκλέους… με ελεύθερη είσοδο!
Δαμοκλέους 8, Γκάζι
 

Spinster
Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου το Spinster παρουσιάζει για μια ακόμα χρονιά το «All Things Dark», ένα θρυλικό πάρτυ αφιερωμένο στην σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων με αφορμή τον εορτασμό του Halloween. Όταν πέφτει το σκοτάδι οι σκιές μεγαλώνουν, ανεξήγητα φαινόμενα συμβαίνουν στον δρόμο της Ικτίνου, το μυαλό θολώνει, η φαντασία ξεπερνά την λογική και το μυστήριο καλύπτει όλες τις φιγούρες και τις κινήσεις. Τα ανθρωποειδή πορτραίτα-κολλάζ από την σειρά Unhuman του He-m-n-oid σε συνδιασμό με μυστικιστικά σύμβολα και εικόνες συνθέτουν ένα θεαματικό σκηνικό για μια μοναδική εμπειρία τρόμου υπό τους ήχους των αγαπημένων DJs της πόλης που επιλέγουν ειδικά για την περίσταση τα καλύτερά τους. Την ίδια ώρα θα προβάλλονται σπάνιες ταινίες μικρού μήκους, από δημιουργούς μετρ του είδους. Το «All Things Dark» υποδέχεται όλους τους καλεσμένους κερνώντας το Skull & Bones punch, ένα εμπνευσμένο κοκτέιλ με κολοκύθα. Αναμένονται μερικές από τις πιο εντυπωσιακές halloween εμφανίσεις, σε μια βραδιά ξέφρενου τρόμου και δαιμονισμένου χορού μέχρι το πρωί!
Ικτίνου 3, Αθήνα

halloween 2016 4

Six D.O.G.S
Η Δευτέρα 31 Οκτωβρίου δεν θα είναι σαν όλες τις άλλες. Τρόμος θα πλανάται πάνω από την Αβραμιώτου. Ιστοί αράχνης θα ντύνουν τους τοίχους και πυκνοί καπνοί θα ξεχύνονται από τα έγκατα της γης, ενώ πλάσματα της νύχτας θα συρρέουν απ’ όλες τις σκοτεινές γωνιές της πόλης για την 5η ετήσια Spooktacular Halloween συνάντησή τους. Ψαλιδοχέρηδες θα χαριεντίζονται με Φρίντες Κάλο μέσα στο Horror Photo Booth, την ώρα που φαντάσματα θα αιωρούνται πάνω απ’ τα μπαρ και σκελετοί θα ξεχαρβαλώνονται στο dancefloor με τις μουσικές των You Say Party! We Say Yeah! Το 5ο Halloween party του six d.o.g.s θα είναι πραγματικά Spoooktacular κι όσο κι αν φαίνεται απίθανο, ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο από τα προηγούμενα. Με ελεύθερη είσοδος όπως πάντα, από τις 21.00 και μέχρι να φύγουν τα σκοτάδια!
Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b