MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χορέψαμε στο 1ο Athens Ska Festival στο An club

Βρεθηκαμε στο 1ο Athens Ska Festival την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο An club στα Εξάρχεια.

author-image Athens Bike City

Σε μία πολύ καλά οργανωμένη βραδυά, με Vespes από το Αthens vespa club, με άφθονη μπύρα από την μικροζυθοποιία ΣΟΛΟ, μουσικές από τον DJ John Matto και φυσικά πολύ ζωντανή SKA μουσική, το πρώτο Ska Festival στην Ελλάδα έγραψε την πρώτη σελίδα μίας -μακρόχρονης ελπίζουμε- ιστορίας.

ska festival2

Φοβερές εμφανίσεις από πέντε μοναδικές μπάντες από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ιρλανδία και φυσικά την Ελλάδα, κράτησαν το – γεμάτο – ΑΝ club στον αέρα ως τις 2:00 το πρωί. Όλο το μαγαζί χόρευε και τραγουδούσε σε ρυθμούς SKA και REGGAE και οι μουσικοί, βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους. Πιστεύουμε ότι το ευχαριστήθηκαν κι αυτοί όσο και εμείς.

Το monopoli.gr ήταν – φυσικά – εκεί, χαρούμενο και μεθυσμένο, αγοράζοντας μπλουζάκια και βινίλια και χoρεύοντας έξαλλα μέχρι τέλους. Παρόλη την κατάστασή μας καταφέραμε και γράψαμε και κάποια βίντεο, έτσι για να πάρετε μία ιδέα της καταπληκτικής ατμόσφαιρας.

Skaathensfestpost 1

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στο ΑΝ club, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις μπάντες και περιμένουμε οπωσδήποτε συνέχεια.

Οι μπάντες που εμφανίστηκαν στο 1st Athens Ska ήταν οι The Contenders από την Αθήνα, οι Bluebeat Company από την Θεσσαλονίκη, οι Aggressors από το Belfast, οι The Offenders από την Ιταλία και οι Skarface από τη Γαλλία.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/bQ2uxBQr4vM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
VIMA_WEB3b