MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιορτάσαμε τα 5 χρόνια Enter Events στο Fuzz Live Music Club

Hip hop, Dubstep, Drum and Bass, Reggae, όλα σε μια μουσική γιορτή με τίτλο “As We Enter”, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Fuzz Live.

Monopoli Team

Τα ονόματα ήταν πολλά και για τους φίλους της beatmaking κοινότητας το κάθε ένα ήταν μία αφορμή για να πάς στο live. Ένα πραγματικά πολλά υποσχόμενο line up που όπως φάνηκε και από την ανταπόκριση του κοινού, τήρησε την υπόσχεσή του. Ο κορυφαίος Reggae παραγωγός Blend Mishkin, o Fleck με τον Βass Delight από την Πάτρα, o Billa Quase με τον ΜCD, οι Balkan Riddims, οι Fundracar, o Kill Emil με τη χαρακτηριστική μουσική του, οι Skg’s Dub Alliance με τον εκρηκτικό rapper με τη βραχνή φωνή, Big Shine και πολλοί άλλοι, κράτησαν το κέφι στα ύψη.

Το live ήταν γεμάτο από μία ενέργεια που έρεε από τη σκηνή στο κοινό και πάλι πίσω, με αποτέλεσμα όλοι οι μουσικοί να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και το κοινό να χορεύει καθ’όλη τη διάρκεια του live. 

bigshine101016

Το πρόγραμμα ήταν αναλυτικό και είχε ανακοινωθεί στην ώρα του, έτσι κάποιος που δεν ήθελε να ακολουθήσει όλη τη συναυλία, η οποία άρχισε από νωρίς, γύρω στις 8μιση και κράτησε μέχρι μετά τις 4 τα ξημερώματα, μπορούσε να διασκεδάσει μαζί με τους μουσικούς που τον ενδιέφεραν περισσότερο. Το πρόγραμμα βέβαια ήταν σταθερά ανεβασμένο ποιοτικά, οπότε αν οι αντοχές κάποιου στο χορό είχαν διάρκεια θα μπορούσε να διασκεδάσει non stop μέχρι τα ξημερώματα. 

asweenter101016

Κάποιο αντικειμενικά αρνητικό στοιχείο δεν υπήρξε. Έλλειψαν ίσως λίγο κάποια κομμάτια με ελληνικό στίχο από κάποια συγκροτήματα που διαθέτουν και τέτοια. Γενικά όμως, αν κάποιος είναι φίλος των ειδών μουσικής που ακούστηκαν στο live, ήταν μια γιορτή για αυτόν, με τους πιο φημισμένους μουσικούς στο είδος τους στην Ελλάδα, να παρευρίσκονται γεμάτοι όρεξη να προσφέρουν στον κόσμο τα πιο ανεβαστικά vibes της μουσικής που υπηρετούν.

bigshine2101016

Όπως, ρώτησε βροντοφωνάζοντας και ο Big Shine, are you still alive?

Περισσότερα από ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
VIMA_WEB3b