MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Όλη η Βίβλος (λέμε τώρα) στο Θέατρο Χορν

Το Θέατρο Χορν παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την παράσταση “Όλη η Βίβλος (λέμε τώρα), κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Μετά την επιτυχία τους «Όλος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα», οι συγγραφείς Α.Long, R.Martin, A.Tichenor, συμπύκνωσαν όλη τη Βίβλο (The Bible: The Complete Word of God- abridged) σε μία κωμωδία που έσπασε ταμεία σε Αμερική και Αγγλία, για πολλά χρόνια. Το 2015, χρονιά – ορόσημο για τη χώρα μας, παρουσιάζεται για πρώτη φορά και για ένα μήνα σε Αθηναϊκό Θέατρο, σημειώνοντας μοναδική επιτυχία.

Μετά τις περυσινές sold-out παραστάσεις, και σε αντάποκριση της έντονης ζήτησης του κοινού αλλά κυρίως λόγω της επιτακτικής ανάγκης για άφθονο γέλιο ύστερα από τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης και ο Σωτήρης Δούβρης συναντώνται ξανά επί σκηνής, στο Θέατρο Χορν αυτή τη φορά, και από τις 2 Νοεμβρίου θα παρουσιάζουν με κέφι και.. επίκαιρη διάθεση τη δική τους εκδοχή για τη Βίβλο.

Οι τρεις βιρτουόζοι Έλληνες ηθοποιοί, υπό τη σκηνοθετική ματιά της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου- θα δοκιμαστούν σε πολλαπλούς, ο καθένας, ρόλους: Η Εύα, ο Αβραάμ, ο Σαμψών, η Σαλώμη, ο Πόντιος Πιλάτος κ.ά θυμίζουν στο κοινό τις κλασικές βιβλικές ιστορίες και απαντούν σε τυπικά, προαιώνια ερωτήματα: Ποιος έχει τα πνευματικά δικαιώματα της Βίβλου; Η Βίβλος έχει σελίδα αριθμό 666; Με ακραίο χιούμορ αλλά και απόλυτο σεβασμό, με ευφυείς και επίκαιρες σκηνές (Δέκα Κομμένες Εντολές, Μυστικός Δείπνος-Γιούρογκρουπ, Πόντιος Πιλάτος και το Δημοψήφισμα για την τύχη του Ιησού) αλλά και με τη συμμετοχή του κοινού, το αποτέλεσμα είναι ένα: ξεκαρδιστική επιτυχία.

Για το λόγο αυτό, προσοχή: η παράσταση είναι ακατάλληλη για προσφάτως εγχειρισμένους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: A.Long, R.Martin, A.Tichenor
Μετάφραση: Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Σκηνοθεσία: Αθανασία Καραγιαννοπούλου

Σκηνικά: ΟΜΑΔΑ «ΒΙΒΛΟΣ»
Κοστούμια: Χαρά Κονταξάκη
Μουσική: Αθανασία Καραγιαννοπούλου

Παίζουν: Θανάσης Κουρλαμπάς, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Σωτήρης Δούβρης

Διάρκεια: 120 λεπτά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b