MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΡΑRIS! THE SHΟW… must go on!

Παρίσι! Ένα σόου αφιερωμένο στα σημαντικότερα Γαλλικά τραγούδια από τα μεταπολεμικά χρόνια, αυτά τα τραγούδια που δίνουν την γοητεία και την φήμη του ΠΑΡΙΣΙΟΥ σε όλο τον κόσμο.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Παρά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στο Πάρίσι οι παραστάσεις θα γίνουν κανονικα στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο θέατρο Badminton

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς για αυτήν την τραγωδία. Εχουμε φίλους που σκοτώθηκαν και άλλους που τραυματίστηκαν. Αλλά θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε κανονικά όλες μας τις παραστάσεις στην Αθήνα, το Βερολίνο, την Πράγα, την Κωνσταντινούπολη… Θα τις αφιερώσουμε στην μνήμη των φίλων μας και όλων των θυμάτων. Η μουσική και η αγάπη είναι η μόνη προοπτική που μπορούμε να φανταστούμε για τη συνέχεια στη ζωή μας…»

Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Gil Marsalla, σκηνοθέτης και παραγωγός της παράστασης Paris!The show στο μέιλ μας ως διοργανωτές, όπου διακριτικά ρωτήσαμε εαν άλλαξε κάτι σχετικά με τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Το Paris!The show είναι ένα μουσικοχορευτικό θέαμα αφιερωμένο στα σημαντικότερα Γαλλικά τραγούδια από τα μεταπολεμικά χρόνια, αυτά τα τραγούδια που δίνουν την γοητεία και την φήμη του ΠΑΡΙΣΙΟΥ σε όλο τον κόσμο.

Ένα εξαιρετικό καστ και μια πρωτότυπη σκηνογραφία μας μεταφέρουν από την Μονμάρτη έως τη σκηνή των μεγάλων παριζιάνικων καμπαρέ της εποχής, με ένα ρεπερτόριο από σπουδαίες επιτυχίες των EDITH PIAF, MAURICE CHEVALIER, YVES MONTAND, CHARLES AZNAVOUR, JACQUES BREL, LUCIENNE BOYER, CHARLES TRENET, JOSEPHINE BAKER, κλπ…

Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά επιτυχίες που έγιναν διάσημες σε όλο τον κόσμο:
LA BOHEME, NE ME QUITTE PAS, SOUS LE CIEL DE PARIS, LA FOULE, LES FEUILLES MORTES, PADAM PADAM, FORMIDABLE, A BICYCLETTE, QU’EST-CE QU’ON ATTEND POUR ETRE HEUREUX, NON JE NE REGRETTE RIEN, HYMNE A L’AMOUR κ.α.

PARIS! THE SHOW
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.30
ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b