MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Θεέ μου τι σου κάναμε; με τον Λάκη Λαζόπουλο στο Θέατρο Γκλόρια

Το Θέατρο Γκλόρια παρουσιάζει από τις 5 Νοεμβρίου την κωμωδία “Θεέ μου τι σου κάναμε;”, βασισμένη στην ομώνυμη γαλλική ταινία του Philippe de Chauveron, που προκάλεσε αίσθηση πέρσι στις αίθουσες για το χιούμορ και την εύστοχη κριτική της απέναντι στον συγκαλυμμένο ρατσισμό της καθημερινότητας, σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Γνωρίζοντας πολύ καλά τον μέσο Έλληνα του σήμερα, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης-συγγραφέας-ηθοποιός αναδεύει για μια ακόμη φορά τον «ψυχισμό της φυλής», αναδεικνύοντας τις καλά κρυμμένες αλήθειες, τα κοινά μυστικά και τα ακατάληπτα ψεύδη που διαμορφώνουν τα αντανακλαστικά της συμπεριφοράς μας απέναντι σε ένα τόσο σημερινό και τόσο ιδιότυπο ζήτημα, όπως αυτό της πολυπολιτισμικότητας και της ανάγκης συμβίωσης με τον «άλλον».

Οι χαρακτήρες παίρνουν την ελληνική τους υπόσταση δημιουργώντας άλλοτε σκηνές αβίαστου γέλιου, άλλοτε εύστοχου σαρκασμού και άλλοτε
λεπταίσθητου-υποδόριου χιούμορ μέσα από τη γνώριμη, συνειδητή, αξεπέραστη -σχεδόν τελετουργική- κίνηση του Λάκη Λαζόπουλου προς το κοινό του: «Παρακαλώ, ορίστε ένας καθρέπτης».

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στο θέατρο έρχεται να σηματοδοτήσει την “ανάγκη” του καλλιτέχνη να μας φορτίσει με τη μοναδική του ενάργεια και ενέργεια, εδώ, τώρα σ’ αυτή την εποχή όπου όλα αλλάζουν.

thee mou ti sou kaname2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Philippe de Chauveron, Λάκης Λαζόπουλος
Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος

Κοστούμια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
Μουσική: Άγγελος Τριανταφύλλου, Σταμάτης Κραουνάκης
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Χορογραφία: Φρόσω Κορρού

Παίζουν: Λάκης Λαζόπουλος, Μαρία Καβογιάννη, Τζένη Θεωνά,  Νίκος κέλια, Kenny Moses Adetu, Ελεάνα Στραβοδήμου, Ισιδώρα Δωροπούλου, Μάγια Ανδρέου,   Chalil Alizada,  Κουέι Φανκ Γιανγκ, Κωνσταντίνος  Καλαγκμπόρ, Νάταλι Ερνέστα

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b