MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
07
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Billy Elliot The Musical στο Θέατρο Παλλάς

Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν την υπερπαραγωγή «Billy Elliot The Musical» του Lee Hall, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και με την πρωτότυπη μουσική του Elton John από τις 16 Οκτωβρίου στο Παλλάς.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Πρωταγωνιστούν ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Αθηνά Μαξίμου, ο Αποστόλης Τότσικας, η Νίκη Παλληκαράκη, ο Γιώργος Ψυχογιός και η Τιτίκα Στασινοπούλου μαζί με 3 υπερταλαντούχα αγόρια, 3 διανομές που θα ενθουσιάσουν το ελληνικό κοινό στο ρόλο του Μπίλυ Έλιοτ.

Η ιστορία ενός εντεκάχρονου αγοριού που μέσα σε μια κοινωνία κατάρρευσης από την οικονομική κρίση, ζητάει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Όλα ξεκινούν το 1984 όταν η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ κλείνει τα ορυχεία και οι ανθρακωρύχοι ξεκινούν απεργία διαρκείας. Ο μικρός Μπίλυ το σκάει από το μάθημα του μποξ για να ανακαλύψει τυχαία σε μια αίθουσα μπαλέτου το πάθος του για χορό, ένα πάθος που θα ηλεκτρίσει την οικογένεια του, την κοινότητα ολόκληρη και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

billy elliot skini pallas 2015

Ένα μιούζικαλ επίκαιρο όσο ποτέ, μέσα από το οποίο θα μπορούσαν να βρεθούν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Ελλάδα του σήμερα. Όπως τα προβλήματα των ανθρακωρύχων της τότε Αγγλίας με τα προβλήματα των μεταλλορύχων στις Σκουριές, την οικονομική κρίση, την ανεργία και την αβεβαιότητα για το αύριο. Παρόλ’ αυτά, ο Μπίλυ Ελιοτ είναι ένα μιούζικαλ αισιοδοξίας που μέσα από το κάρβουνο ανακαλύπτεται το πιο λαμπερό διαμάντι και μέσα από την πετρώδη γη ξεπετιέται ένα πανέμορφο λουλούδι. Ένα μιούζικαλ τρυφερό που παρά τη σκληρή πραγματικότητα κάνει τους ανθρωπους να ξεδιπλώσουν τα αληθινά τους αισθήματα και να δώσουν μαθήματα ανθρωπιάς, σεβασμού στη διαφορετικότητα και ελευθερία έκφρασης. 

Ο Μπίλυ Έλιοτ είναι ένας μαχητής των ονείρων και αποδεικνύει ότι ακόμα κι αν ο κόσμος γύρω μας καταρρέει, όταν υπάρχει πίστη, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά μας.

billy elliot2 pallas 2015 billy elliot mpaleto pallas 2015


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Lee Hall
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λιγνάδης

Σκηνικά: Εύα Νάθενα
Κοστούμια: Εύα Νάθενα
Μουσική Διεύθυνση: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Μουσική: Elton John
Φωτισμοί: Γιώργος Τέλλος
Χορογραφία: Δημήτρης Παπάζογλου

Παίζουν: Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Αποστόλης Τότσικας, Νίκη Παλληκαράκη, Γιώργος Ψυχογιός, Τιτίκα Στασινοπούλου, Σταύρος Βόλκος, Μαρία Γεροδήμου, Αλεξάνδρα Γρηγορίου, Παναγιώτης Διονυσακόπουλος, Πέτρος Ιωάννου, Παναγιώτης Μαλικούρτης, Γιάννης Μάνιος, Θοδωρής Μπουζικάκος, Βασίλης Μυλωνάς, Θεμιστοκλής Παυλής, Ορέστης Πετούα, Γιάννης Πλιάκης, Χρήστος Σμυρνής, Γιάννης Τσουμαράκης, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Χατζηδημητρίου, Ορφέας Χατζησπύρου BILLY ELLIOT: Πέτρος Ζαμπάκας, Ανδρέας Καρτσάτος, Σωτήρης Πιερράκος MICHAEL: Δημήτρης Βανός, Παναγιώτης Τασούλης, Φοίβος Χονδρέλης

Διάρκεια: 160 λεπτά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Nina Simone - 4 οκτάβες Ελευθερίας: Σε νέο χώρο για λίγες μόνο παραστάσεις
ΘΕΑΤΡΟ
Η Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. της Λένας Κιτσοπούλου “πάει” Θεσσαλονίκη
ΘΕΑΤΡΟ
Les Grands Ballets Canadiens για τρεις βραδιές στο Μέγαρο Μουσικής
ΘΕΑΤΡΟ
Αρχιμάστορας Σόλνες, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
ΘΕΑΤΡΟ
Μνήμη-Λήθη, σε σκηνοθεσία Αλίκης Στενού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Τα Χρόνια: Καραζήσης και Χατζόπουλος φέρνουν στη σκηνή το εμβληματικό έργο της Αννί Ερνώ
ΘΕΑΤΡΟ
Το Γάλα, του Βασίλη Κατσικονούρη ξανά στο Θέατρο Σταθμός
Θεατρικά Νέα
Άκου μικρέ, ο Πειραιάς βομβαρδίστηκε: Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Η Λέλα και η Λέλα, του Ανδρέα Στάικου ξανά στο Θέατρο Φούρνος
ΘΕΑΤΡΟ
Λήθη, του Δημήτρη Δημητριάδη στο BIOS
ΘΕΑΤΡΟ
Φθινοπωρινή ιστορία, του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη στο Θέατρο Αργώ
ΘΕΑΤΡΟ
Καλλιόπες, του Γιάννη Αδελιανάκη στο Θέατρο Καλλιρόης