MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Metropolitan Symphony Orchestra στον Κήπο του Μεγάρου

Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και μαέστρος Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Metropolitan Symphony Orchestra of Athens πρωταγωνιστούν σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι με συντροφιά το Boléro του Ravel, τη γαλάζια ραψωδία του Gershwin, και τη μαγεία των χρωμάτων του Grieg, την Τετάρτη 1 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

author-image Ζurab Sam

H Metropolitan Symphony Orchestra (ΜSO) of Athens, το συμφωνικό σύνολο που ιδρύθηκε το 2014 από τον διεθνούς φήμης πιανίστα, αρχιμουσικό και συνθέτη Βασίλη Τσαμπρόπουλο και τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, ύστερα από μια επιτυχημένη περίοδο χειμερινών εμφανίσεων, συνεχίζει ακάθεκτη την καλλιτεχνική της πορεία, γεμάτη σχέδια για το φετινό καλοκαίρι.

Σταθμός στην πρώτη της θερινή εξόρμηση, ο Κήπος του Μεγάρου, όπου η MSO of Athens θα δημιουργήσει τη δική της… γαλάζια ατμόσφαιρα: Μέσα στην καταπράσινη όαση του Κήπου κάτω από το φως του γεμάτου φεγγαριού, η Rhapsody in blue του Τζωρτζ Γκέρσουιν και το Μπολερό του Μωρίς Ραβέλ απογειώνουν τις αισθήσεις!

Η MSO θα παίξει επίσης αποσπάσματα από τη γοητευτική Αρλεζιάνα του Ζωρζ Μπιζέ, καθώς και από τον ποιητικό Πέερ Γκυντ του Έντβαρντ Γκρηγκ. Στη διεύθυνση ορχήστρας αλλά και στο πιάνο ο πάντα αεικίνητος μαέστρος και πιανίστας Βασίλης Τσαμπρόπουλος!

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b