MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Hollyfood: λαχταριστά γλυκά πρωταγωνιστούν σε διάσημες ταινίες!

Τι σου κάνει το Photoshop! O Nicolas Knepper συνθέτει εντυπωσιακές φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας τα γλυκά της γυναίκας του και σκηνές από διάσημες ταινίες.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν η γυναίκα του Nicolas Knepper κέρδισε στην τηλεοπτική εκπομπή “Masterchef” και αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της, ανοίγοντας ένα ζαχαροπλαστείο! Έτσι του ζήτησε να βγάλει μερικές φωτογραφίες από τις δημιουργίες της για να τις δημοσιεύσει. Σε πρώτη φάση, τράβηξε μερικές απλές φωτογραφίες, αλλά στη συνέχεια το ενδιαφέρον του για το πως γίνονται αυτά τα γλυκά και από που προέρχονται, τον έκαναν να το ψάξει περισσότερο και να κάνει πιο δημιουργικές λήψεις. 

“Baking Bad”
food movies1

Σε συνδυασμό με το πάθος του να βλέπει ταινίες, δημιούργησε εντυπωσιακές φωτογραφίες με αναφορές σε ταινίες όπως το “Kill Bill”, “Star Wars”, “Jaws”, πάντα με μία δόση χιούμορ!

“My precious”
food movies2

Θα πρέπει να πούμε ότι όλα τα επιδόρπια είναι πραγματικά, απλά ο Nicolas χρησιμοποιεί το photoshop ως μέσω επεξεργασίας και σύνθεσης των αντικειμένων, έτσι ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός και η τοποθέτηση ειδικών εφέ, όπου το απαιτεί η ταινία!

“Greed is a dessert best served cold”
food movies3

“Macarons make me nervous”
food movies cover

“Cereal Killer”
food movies5

“Robbery of the century”
food movies6

“Temptation Island”
food movies7

“Hors Piste”
food movies8

“Entre Nous”
food movies9

“Moulin Rouge”
food movies10

“The Good, the Bad and the Ugly”
hollyfood

“Sarlacc”
food movies11

revenge
 

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b