MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το αμήχανο γύρισμα μιας ερωτικής σκηνής του Hollywood- Δείτε το “αποκαλυπτικό” video

Οι ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο θεωρούνται από τις πιο παράξενες και αμήχανες στιγμές για τους ηθοποιούς, οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτές. Συχνά άνθρωποι που γνωρίζονται για πρώτη, βρίσκονται στο κρεβάτι μαζί, με ένα συνεργείο να τους παρακολουθεί και να πρέπει να προσποιηθούν ότι κάνουν σεξ. Κι όλα αυτά με τις συνεχείς παρεμβάσεις του σκηνοθέτη και των τεχνικών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο σκηνοθέτης Joe Carnahan δημοσιοποίησε ένα video “behind the scenes” με την ερωτική σκηνή του Patrick Wilson και του μοντέλου και ηθοποιού Brooklyn Decker. Στο video φαίνεται την αμηχανία και τις δυσκολίες για τους δύο πρωταγωνιστές. Εκτός όλων των άλλων, που έχουν να περάσουν, βλέπουμε μάλιστα ότι κάποια τεχνικός τους ψεκάζει με κάποιο σπρέι, στα διαλείμματα της σκηνής. 

Για να τους διευκολύνει ο σκηνοθέτης  της ταινίας  Stretch, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στους αμερικανικούς κινηματογράφους, προσπαθεί να τελειώσει την σκηνή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τον ακούμε να υπόσχεται στο ντουέτο των πρωταγωνιστών, ότι χρειάζεται μόνο μία λήψη ακόμα. Παράλληλα, έχει βάλει δυνατά τη μουσική, για να αποσπά όσους βρίσκονται στο πλατό. 

Δείτε το video:

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b