MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Lady Gaga στην Ελλάδα: Topless φωτογραφίες στο ξενοδοχείο- Σόου στο Ελ. Βενιζέλος

Σόου έδωσε η αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga, μπροστά στους θαυμαστές της κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στην είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στο Σύνταγμα. Στη συνέχεια, επιδόθηκε σε γυμνές φωτογραφήσεις από το μπάνιο της σουίτας της, τις οποίες δημοσίευσε στο Instagram.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Lady Gaga με τη γνωστή αισθητική της εκκεντρικότητα, έκανε δυναμική είσοδο στο αεροδρόμιο, για τους θαυμαστές της που την περίμεναν. Φορώντας ένα ροζ διχτυωτό φουστάνι που δεν έκρυβε σχεδόν τίποτα, το οποίο έχει σχεδιάσει η σχεδιάστρια από την Τουρκία Zeynep Tosun κι από μέσα ένα στρινγκ. To στήθος της το κάλυπτε με ασημένια κοχύλια, η “γοργόνα της ποπ” ή η ” νέα Αφροδίτη”, όπως μάλλον θα πρέπει να την αποκαλούμε πλέον, έκανε θεαματική εμφάνιση. Όπως ήταν αναμενόμενο, αποθεώθηκε από τους φαν της στο αεροδρόμιο. 

Η Lady Gaga ήρθε στην Ελλάδα για το φαντασμαγορικό της σόου «Artpop Ball» που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή. Με τα δεύτερα πιο ακριβά εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί («golden standing» 104,5 ευρώ), το κοινό μπορεί ακόμα να προμηθευτεί τα πιο χαμηλού κόστους εισιτήρια που ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 82,5 ευρώ, όπως επίσης και τα πιο ακριβά εισιτήρια της συναυλίας «VIP» που στοιχίζουν 115,5 ευρώ.
1lady gaga

Η διάσημη τραγουδίστρια κατέλυσε στη συνέχεια στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, για να συνεχίσει το show της από τη σουίτα του ξενοδοχείου. Αυτή τη φορά δεν απευθυνόταν μόνο στους Έλληνες φαν, αλλά έστειλε filakia (στα greeklish) ως Aphrodite στους θαυμαστές και φίλους της σε όλο τον κόσμο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η super star ανάρτησε γυμνές φωτογραφίες της λίγο πριν μπει στο μπάνιο ή δείχνοντας το EAU DE GAGA άρωμα που της δώρισαν ή ξαπλώνοντας στο χρωματιστό ανάκλιντρο της σουίτας.

'Aphrodite Lady Shower Greekini, feeling frisky!' Lady Gaga shared three nearly nude Instagrams from the fancy bathroom of her royal suite in Athens, Greece on Wednesday



'The Royal Suite fit for a Goddess!' The 28-year-old pop diva wore nothing aside from a sparkly pink thong while reclining on a blue marble shower bench


Mother Monster wrote: 'Bathtime. "The Royal Suite" fit for a Goddess, or you know, a downtown New York gal with big dreams, and a lotta nerve'


Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b