MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Lana Del Rey: Εύχομαι να ήμουν ήδη νεκρή- Τι απαντά η κόρη του Kurt Cobain

Η προκλητική δήλωση “Εύχομαι να ήμουν ήδη νεκρή… Ο θάνατος σε νεαρή ηλικία προσφέρει μεγάλη λάμψη” της Lana Del Rey σε συνέντευξη στον Guardian, με αφορμή την κυκλοφορία του καινούριου της δίσκου, φαίνεται πως προκάλεσε την άμεση αντίδραση της κόρης του Kurt Cobain που έσπευσε να της απαντήσει.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

H κόρη του τραγουδιστή και ιδρυτή των Nirvana Frances Bean Cobain αντέδρασε μέσω tweet στη δήλωση της Lana Del Rey, επισημαίνοντας: “Δε θα γνωρίσω ποτέ τον πατέρα μου γιατί πέθανε νέος και αυτό κοντεύει να θεωρηθεί κατόρθωμα, επειδή κάποιοι άνθρωποι σαν εσένα το θεωρούν “κούλ”. Ε, λοιπόν, δεν είναι καθόλου. Αγκάλιασε τη ζωή σου γιατί έχεις μόνο μία. Οι άνθρωποι που θαυμάζεις σπατάλισαν τη ζωή τους. Μη γίνεις ένας απ’αυτούς”.

new-pictures-of-frances-bean-cobain-1451Φαν της Del Rey απάντησαν στην Frances Bean Cobain στο twitter, κατηγορώντας την ότι επιτίθεται στο είδωλο τους, ενώ εκείνη τόνισε πως μιλάει από “προσωπική εμπειρία”.

“Ultraviolence” είναι ο τίτλος του καινούργιου της Del Rey, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από την Interscope/Polydor UK και κλέβει τις εντυπώσεις για το ψυχεδελικό του ύφος.

Θυμίζουμε ότι ο Kurt Cobain είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία μόλις 27 ετών το 1994, στο απώγειο της καριέρας του. 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b