MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γίνε συμπαραγωγός στο νέο συλλεκτικό βινύλιο των Active Member

Μια νέα εποχή αφηγείται εδώ και λίγο καιρό το ελληνικό low bap, χωρίς αναποδιές και εμπόδια, με τη φρονιμάδα που έφερε το πέρασμα του χρόνου και την ομορφιά της. Μια τέτοια ξεχωριστή αφήγηση υπόσχεται και ο νέος δίσκος των Active member, ο 17oς στη σειρά, που “ακούει” στο όνομα “Cosmos Alivas” και που καλεί το κοινό να προσφέρει στη “γέννησή” του, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του, την Τετάρτη 18 Ιουνίου, στο live της Τεχνόπολις. Πώς; Διάβασε παρακάτω…από την Ιωάννα Κρανιώτη

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Mαζευτήκαμε στα Πετράλωνα με τους B.D.Foxmoor, Sadahzinia, Νικήτα Κλιντ, Stab και DJK, καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι και σε κλίμα παρεΐστικο είπαμε πολλά. Καφέδες, μπύρες, κρασιά και μεζέδες, το ένα έφερε το άλλο, σε ένα απόγευμα διαφορετικό και απρόσμενο.

Μέσα σε όλα μιλήσαμε για το νέο δίσκο, ενώ είχαμε την τύχη να ακούσουμε μερικά από τα κομμάτια του. Δίσκος γεμάτος με παλιές μνήμες μα και με τις πιο πρόσφατες στιγμές της low bap επανένωσης του Μιχάλη Μυτακίδη με το Νικήτα Κλιντ, αλλά και πολλούς ακόμη εκπροσώπους της εγχώριας hip hop σκηνής.

Πιο ανατρεπτικός και ωριμότερος, σε λογική crowdfunding, ο “Cosmos Alivas” καλεί τους απανταχού hip-hopφιλους να βοηθήσουν στην ανεξάρτητη από δισκογραφικές εταιρείες παραγωγή του. “Γίνε και εσύ μέρος του Cosmos Alivas”, είναι το σύνθημα που συνοδεύει το νέο αλμπουμ των Active Member, παροτρύνοντας το κοινό τους να συμμετάσχει σε αυτή τη νέα προσπάθεια, με το ποσό των 20 ευρώ. Άλλωστε ακόμα και το όνομα του δίσκου προεικονίζει τη σημασιολογία του: “Alivas” σημαίνει “ξαναγεννιέμαι από τις στάχτες μου, με μια πίστη και μια δύναμη ολάκερη δική μου” μας εξήγησε ο B.D Foxmoor, ομολογώντας την υπέρβαση της νέας εποχής που διανύει το hip-hop και την ανάγκη συμμετοχής των φίλων του.

10246459 641108829302276 2531190732050108928 nΌσοι θέλουν και αποφασίσουν να συμμετάσχουν στην κυκλοφορία του νέου δίσκου και στην ανάδειξη αυτής της προσπάθειας, τους περιμένει ένα ξεχωριστό δώρο έως το τέλος Ιουνίου. Όπως αποκάλυψαν, οι Active Member θα παραδώσουν στους συμμετέχοντες-συμπαραγωγούς τους ένα διπλό συλλεκτικό βινύλιο του “Cosmos Alivas”, με το όνομά τους τυπωμένο στο εξώφυλλο, το οποίο αξίζει ιδιαίτερη αναφορά χάρη στην πολυσχιδή επιμέλεια του σχεδιαστή του, Κωνσταντίνου Καταγά. Φυσικά, αυτό το διπλό βινύλιο των Active Member δεν θα ξανακοπεί ποτέ, παρά μία και μοναδική φορά, γεγονός που το καθιστά πολύτιμο και συλλεκτικό!

Αν θέλεις να συμμετέχεις κι εσύ, μπορείς να το κάνεις μέχρι τις 31 Μαΐου με τους εξής τρόπους:
– συμπληρώνεις αυτή τη φόρμα
– πληρώνεις με paypal, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
– για κάθε 20 ευρώ που πληρώνεις, σου αναλογεί ένα διπλό συλλεκτικό βινύλιο του Cosmos Alivas που θα παραλάβεις στη διεύθυνση που θα δηλώσεις στη φόρμα συμμετοχής, μέχρι το τέλος Ιουνίου 2014.
– στο εξώφυλλο κάθε διπλού βινυλίου θα υπάρχει τυπωμένο το όνομά σου, εφόσον το θελήσεις (ως ελάχιστο ευχαριστώ για τη συνεισφορά σου)! Στη φόρμα συμμετοχής θα μπορείς να δηλώσεις ένα όνομα (μέχρι 22 χαρακτήρες).
–  αν θες, για κάθε 20 ευρώ που πληρώνεις, μπορείς να δηλώνεις και ένα διαφορετικό όνομα (π.χ. ενός φίλου, συγγενικού προσώπου, επωνυμία μαγαζιού κ.α.).
– τα ονόματα θα τυπωθούν στο εξώφυλλο μόνο μέσω αυτής της διαδικασίας και αυτό θα γίνει μόνο μέχρι τις 31 Μαΐου 2014 (Αν π.χ. στο μέλλον βρεις αυτό το βινύλιο σε δισκάδικο, μάλλον δε θα το βρεις με αυτη την τιμή και σίγουρα δε θα το βρεις με το όνομά σου).

Μάθε επιπλέον πληροφορίες εδώ.


Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b