MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όταν η ευφυΐα συναντά την τέχνη, δημιουργεί απίστευτες εικόνες…

Όταν η τέχνη συναντά την ευφυΐα και την κοινωνική συνείδηση γίνονται θαύματα. Σατιρικές εικόνες που καταγγέλλουν τις πολιτικές αυθαιρεσίες και την κοινωνική ανοχή σε θέματα όπως η φτώχεια, ο ρατσισμός και η απληστία, δείτε εδώ τη μοναδική συλλογή ευφυών απεικονίσεων του βραβευμένου καλλιτέχνη, Pawel Kuczynski.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

O Pawel Kuczynski είναι Πολωνός καλλιτέχνης και ειδικεύεται στη σατιρική τέχνη. Γεννήθηκε το 1976 στο Szczecin της Πολωνία και αποφοίτησε με πτυχίο γραφικών από την Ακαδημία Καλών Τεχνών στο Πόζναν. Μέχρι σήμερα, ο Pawel έχει εστιάσει στη σάτιρα της τέχνης και έχει κερδίσει σχεδόν εκατό βραβεία και διακρίσεις για τα ευφυή έργα που δημιουργεί, η πλειονότητα των οποίων ασχολείται με θέματα όπως η φτώχεια, η απληστία, η πολιτική, η αυθαιρεσία και η θνησιμότητα. Η θεματολογία του είναι έντονα κοινωνική ενώ το επεξηγηματικό του ύφος είναι ιδιότροπο και “καρτουνίστικο”, γεγονός που τον καθιστά μοναδικό.

artwork-satire-cartoonist-pawel-kuczynski-polish-30


artwork-satire-cartoonist-pawel-kuczynski-polish-1

artwork-satire-cartoonist-pawel-kuczynski-polish-7

artwork-satire-cartoonist-pawel-kuczynski-polish-15

artwork-satire-cartoonist-pawel-kuczynski-polish-14

artwork-satire-cartoonist-pawel-kuczynski-polish-5

artwork-satire-cartoonist-pawel-kuczynski-polish-9

artwork-satire-cartoonist-pawel-kuczynski-polish-20 artwork-satire-cartoonist-pawel-kuczynski-polish-23 artwork-satire-cartoonist-pawel-kuczynski-polish-24

artwork-satire-cartoonist-pawel-kuczynski-polish-4

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b