MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Godzilla αποκαλύπτεται!- Δείτε εντυπωσιακό νέο trailer με close up στο θηρίο

Μέχρι τώρα τα trailer του Godzilla είχαν μακρινά πλάνα του τέρατος. Χτες όμως ένα νέο trailer της πολυαναμενόμενης και κατά πάσα πιθανότητα εντυπωσιακής ταινίας καταστροφής κυκλοφόρησε για την Ασία. Αυτό έχει αρκετές σκηνές, με πλάνα που αποκαλύπτουν το κτήνος που απειλεί να φέρει την Αποκάλυψη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Gareth Edwards και πρωταγωνιστούν- εκτός από τα ειδικά εφέ- και οι ηθοποιοί Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston και πολλοί άλλοι. Θα είναι και σε 3D έκδοση, πολύ καλής ποιότητας. Αν και πιστεύω, ότι και χωρίς 3D θα είναι εξαιρετικά θεαματικό έργο. Η ταινία θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 15 Μαΐου 2014.

Τη μουσική για την ταινία Godzilla έχει γράψει ο Γάλλος Alexandre Desplat. Είναι σημαντικός συνθέτης κι έχει γράψει μουσική για πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων οι βραβευμένες στα ΌσκαρΟ Λόγος του ΒασιλιάκαιΕπιχείρηση Αργώ“.

Η υπόθεση είναι γνωστή. Ένα γιγάντιο τέρας, που θυμίζει έναν τεραστίων διαστάσεων μαύρο δεινόσαυρο, έρχεται να σπείρει τον όλεθρο στο ανθρώπινο είδος. Πάντως, όπως φαίνεται, δεν είναι μόνο ένα το τέρας, αλλά περισσότερα. Κάποια από αυτά και ιπτάμενα! Αυτό φαίνεται και στο trailer της ταινίας. 
1godzilla

Δείτε το trailer:

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b