MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απίστευτο! Παραγωγοί μήνυσαν μια ηθοποιό γιατί δεν ήθελε να παίξει σε ερωτική σκηνή!

Οι γυμνές σκηνές στο σινεμά και την τηλεόραση (και στο θέατρο) τείνουν να γίνουν ο κανόνας, παρά η εξαίρεση. Όμως, ακούγεται πολύ παράξενη η είδηση ότι μια ηθοποιός δέχθηκε μήνυση από τους παραγωγούς μιας εταιρίας, οι οποίοι της ζητούν αποζημίωση για το γεγονός ότι αρνήθηκε να παίξει σε μια γυμνή ερωτική σκηνή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πρόκειται για μία περίεργη δικαστική υπόθεση. Η ηθοποιός Anna Greene, ως Anna G. είχε ασκήσει μήνυση στις εταιρίες Time Warner, HBO, Cinemax και σε μια εταιρία παραγωγής με όνομα True Crime LLC. Στη μήνυσή της ισχυρίσθηκε ότι της ασκήθηκαν πιέσεις για να παίξει σε ερωτική σκηνή, υπέστη σεξουαλική παρενόχληση, ενώ την τοποθέτησαν σε επικίνδυνο εργασιακό περιβάλλον.

Τώρα, η εταιρία True Crime LLC απαντάει με δική της μήνυση εις βάρος της ηθοποιού, στην οποία ζητάει αποζημίωση που μπορεί να φτάσει και τις 85 χιλιάδες δολάρια, για το γεγονός ότι αρνήθηκε να τηρήσει τη συμφωνία να εμφανιστεί γυμνή σε ερωτική σκηνή!

Σύμφωνα με την True Crime, η ιστορία με την παραγωγή ενός σόου με τίτλο Femme Fatales (Μοιραίες γυναίκες) για το Cinemax. Το Ιούνιο του 2011 η Greene, έκανε οντισιόν για δύο επεισόδια της σειράς με πρωταγωνιστικό ρόλο. Η εταιρία υποστηρίζει πως πριν τις οντισιόν η ηθοποιός είχε δει preview video της σειράς, που αποκάλυπτε την ερωτική φύση των επεισοδίων του, με τις βασικές πρωταγωνίστριες να εμφανίζονται γυμνές και να συμμετέχουν σε σκηνές προσομοίωσης της ερωτικής πράξης. Επίσης, η Greene πέρασε από οντισιόν σε σκηνές που ζητούσαν γυμνό και υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός δεν επέδειξε κανένα δισταγμό.

Από την πλευρά της η Greene στη δική της αγωγή υποστηρίζει ότι δε θα συμφωνούσε ποτέ για τη δουλειά, αν ήξερε ότι περιλάμβανε σκηνές soft πορνό.

Η Greene αρχικά δεν πήρε τους ρόλους, αλλά το Νοέμβριο του 2011 πέρασε από νέα οντισιόν για άλλο επεισόδιο της σειράς. Μέχρι αυτή την περίοδο, είχαν ήδη παιχτεί 13 επεισόδια. Η ηθοποιός δέχθηκε να παίξει τον ρόλο της Kendra και υπέγραψε και ειδικό συμφωνητικό πως δέχεται να παίξει σε ερωτικές σκηνές (nudity rider το λένε στην Αμερική).

Μία μέρα πριν τα γυρίσματα, η True Crime υποστηρίζει πως η ηθοποιός δήλωσε πως δεν ένιωθε άνετα με μια σκηνή στοματικού έρωτα. Η εταιρία δηλώνει πως αποδέχθηκε τις αναστολές της ηθοποιού και άλλαξε το σενάριο. Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων όλα πήγαν καλά, αλλά τη δεύτερη ημέρα, όταν η Greene έπρεπε να παίξει σε ερωτική σκηνή με άντρα ηθοποιό, αρνήθηκε να εμφανιστεί στο πλατό, δηλώνοντας ότι δεν ήθελε να κινηματογραφηθεί topless.

Η True Crime υποστηρίζει πως αν είχε εκφράσει πιο πριν τις ανησυχίες της, θα είχε αντικατασταθεί με άλλη ηθοποιό, αλλά πλέον αυτό δεν μπορούσε να γίνει. Για να μην μακρηγορούμε με τεχνικές λεπτομέρειες του πώς γυρίζεται μια σεξουαλική σκηνή, όταν η ηθοποιός θέλει να κρύψει τις θηλές της, θα πούμε γενικά πως σύμφωνα με τους παραγωγούς υπήρξαν σημαντικές επιπλοκές και καθυστερήσεις στα γυρίσματα.

Όπως και να είναι, πρόκειται για μια πρωτοφανή υπόθεση. Ό,τι κι αν αποφασίσουν τα δικαστήρια, θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Πηγή: Hollywoodreporter

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b