MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κάντε πιο εύκολο το πρωινό ξύπνημα

Όσοι ξυπνούν το πρωί γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα της ημέρας, πρέπει να αισθάνονται ευτυχείς. Οι υπόλοιποι, που θεωρούν το πρωινό ξύπνημα βασανιστήριο, ας διαβάσουν τις παρακάτω συμβουλές, που κάνουν πιο εύκολη την πρωινή έγερση.

Monopoli Team

Όταν ανοίγετε τα μάτια σας, μην σκεφθείτε αμέσως ότι πρέπει να σηκωθείτε για να πάτε στη δουλειά ή σε κάποια άλλη υποχρέωση. Βρείτε τα πράγματα που κάνετε μέσα στην ημέρα και σας ευχαριστούν, ένα χόμπι, μία βόλτα, συνάντηση με φίλους και επικεντρωθείτε σε αυτά. Με αυτό τον τρόπο θα γεμίσετε θετική ενέργεια, ανυπομονώντας να ξεκινήσει η μέρα σας.

Δεν λένε τυχαία ότι το πρωινό είναι το βασικότερο γεύμα της ημέρας. Όσο και αν επιθυμείτε να πιείτε έναν σκέτο καφέ, μην περιοριστείτε σε αυτόν. Ακόμα και αν δεν νιώθετε ότι πεινάτε, συνοδέψτε τον καφέ σας με ένα μικρό σνακ, όπως ένα βραστό αβγό ή λίγα δημητριακά. Θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά και σιγά σιγά θα εντάξετε ένα πλήρες πρωινό στην καθημερινότητά σας, που κάνει πολύ πιο εύκολο το να σηκωθείτε από το κρεβάτι.

Όταν καταφέρετε να ξυπνήσετε την ώρα που πρέπει, μη βιαστείτε να μπείτε στη ρουτίνα. Δώστε στον εαυτό σας μία μικρή επιβράβευση που δεν καθυστερήσατε να ξυπνήσετε. Διαβάστε το αγαπημένο σας περιοδικό ή εφημερίδα, ακούστε μουσική, πιείτε τον καφέ σας με την ησυχία σας. Στην συνέχεια θα είστε πιο χαλαροί και πιο ενεργητικοί.

Το πρωινό ξύπνημα θα είναι πιο ομαλό αν κάνετε και μία προετοιμασία από το βράδυ. Για να μην ξενυχτήσετε βλέποντας τηλεόραση ή ακούγοντας ραδιόφωνο, αρκετή ώρα πριν κοιμηθείτε, χαμηλώστε την ένταση του ήχου. Έτσι, θα χαλαρώνετε σταδιακά, και ο ύπνος θα έρθει πιο γρήγορα. Αποτέλεσμα, θα έχετε κοιμηθεί περισσότερες ώρες και δεν θα πατήσετε αναβολή στο ξυπνητήρι.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b