MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Monica Bellucci: Αν ήμουν gay, η ζωή μου θα ήταν πιο απλή

Μόνη (σαν ανεμώνη) παραδέχεται ότι είναι η Monica Bellucci στον ιταλικό Τύπο, ενώ κάνει και μια δήλωση που προκαλεί εντυπώσεις: “Αν όμως ήμουν ομοφυλόφιλη, η ζωή μου θα ήταν πιο απλή”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Belluccί, που πρόσφατα χώρισε με τον Vincent Cassel, δήλωσε με “πατριωτικό” φρόνημα ότι της αρέσουν οι Ιταλίδες: “Μου αρέσουν οι Ιταλίδες. Δεν ένιωσα ερωτική έλξη για κάποια γυναίκα, παρά μόνο για παιχνίδι. Αν όμως ήμουν ομοφυλόφιλη η ζωή μου θα ήταν πιο απλή”. Και με μια ακόμα προκλητική δήλωση, τόνισε στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ότι “το σεξ είναι υπέροχο ακόμα και με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς”.

Επίσης, η σε λίγο καιρό 50χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι είναι ανοησίες τα όσα λέγονται περί σχέσης της με τον αζέρο μεγιστάνα Ισμαΐλοφ και παραδέχθηκε ότι είναι μόνη και ότι έχει καταφύγει στον υπνωτισμό. “Πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου. Και τα καταφέρνω. Δουλεύω με τον εαυτό μου. Δοκίμασα τον υπνωτισμό, επανήλθαν μνήμες από την παιδική μου ηλικία που τις είχα αποσύρει”.

Για τη σχέση της με τον Vincent Cassel τόνισε ότι στην αρχή υπήρχε μια ακαταμάχητη έλξη μεταξύ τους. Η σχέση όμως τέλειωσε γιατί δεν είχε νόημα να υφίσταται, καθώς οι δυο τους εξελίχθηκαν με διαφορετικό τρόπο. 

H πανέμορφη Monica δεν άφησε και την πολιτική απ’ έξω, δηλώνοντας αριστερή: “Ανέκαθεν υποστήριζα την Αριστερά. Δεν γνωρίζω τον Ματέο Ρέντσι, βλέπω όμως ότι είναι πολύ αγαπητός και αυτό με κάνει να ελπίζω. Τον Ολάντ τον γνώρισα στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά σας παρακαλώ μη με κάνετε να μιλήσω για το σκάνδαλο.”

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b