MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Christmas party με indie μουσική, γίνεται; Γίνεται και το κάνουν οι Fresh and Yellow!

Για να είμαστε ακριβείς, δεν είναι αμιγώς χριστουγεννιάτικο το πάρτι που θα γίνει στο Χοροστάσιο το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου. Απλά η επέτειος ίδρυσης των Fresh and Yellow σχεδόν συμπίπτει με τα Χριστούγεννα. Έτσι το event της γνωστής ομάδας dj που εδώ και 13 χρόνια ξεχωρίζει στο αθηναϊκό nightlife με τις indie pop και rock επιλογές της, θα έχει έντονο γιορτινό χρώμα.Σε περίπτωση που δεν έχετε βρεθεί ποτέ σε event των Fresh and Yellow, ο Χρήστος Μήλιος, που θα βρίσκεται στα decks τη βραδιά του πάρτι, κάνει τις συστάσεις και μας βάζει στο κλίμα…Συνέντευξη στην Αργυρώ Σταυρίδη

Monopoli Team

Τι περίπου θ’ ακούσουμε στο πάρτι;
“Best of”, που έχουν σχεδόν επιλεγεί από τον ίδιο τον κόσμο που έρχεται στα events. Μιλάμε για χορευτικά κομμάτια που δημιούργησαν την καλύτερη ατμόσφαιρα, τα πιο ωραία vibes αλλά και αυτά που μας ζητήθηκαν περισσότερο την τελευταία χρονιά.

Πότε θεωρείτε ένα πάρτι πετυχημένο;
Όταν ο κόσμος χαίρεται, χαμογελάει, αγκαλιάζεται, χορεύει.

Η “καλύτερη” στιγμή σας ως ομάδα;
Είναι πολλές οι ωραίες στιγμές που έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια. Θα μπορούσα να ξεχωρίσω όμως το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου στο κλείσιμο ενός πάρτυ και τις φωνές που με λαχτάρα μας ζητάνε να συνεχίσουμε για λίγο ακόμα. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό, όσες φορές και να έχει συμβεί το συναίσθημα είναι πάντα το ίδιο.

Το FRESH AND YELLOW Cocktail,
που θα βρείτε μόνο στο Χοροστάσιο
σε κάθε Fresh and Yellow party:
cocktailΈνα indie κομμάτι με Christmas feeling
Το “Gonna have a party” των Saint Etienne (βλ. βίντεο παρακάτω)

“Τι έμαθε ο dj” μετά από 13 χρόνια στον χώρο;
Δημιουργικότητα, αυθορμητισμός, φαντασία να μην στερέψουν ποτέ. Η γνώση και η πείρα είναι δύο καλοί φίλοι που σε συμβουλεύουν να αποφεύγεις τα ίδια λάθη του παρελθόντος.

Πώς είδατε να εξελίσσεται όλα αυτά τα χρόνια το indie κοινό στην Ελλάδα;
Το κοινό είναι πλέον μεγαλύτερο ποσοτικά και συνεχίζει να αυξάνεται. Θεωρώ όμως ότι ποσοστιαία είναι λιγότερο πωρωμένο από ό,τι στο παρελθόν. Έχει χαθεί το πάθος, η όρεξη να ακούσουν ένα νέο δίσκο και να τον «λιώσουν».

Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;
Για να εκτιμήσεις κάτι πρέπει να το πληρώσεις, και θα το εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο αν τα χρήματα που θα δώσεις τα στερηθείς από κάπου αλλού. Αν δεν κρατήσεις στα χέρια σου ένα δίσκο σε φυσική μορφή και αν δεν νιώσεις την αγωνία να φτάσεις γρήγορα σπίτι να τον ακούσεις, τότε έχεις χάσει ένα μεγάλο κομμάτι της απόλαυσης. Αυτό είναι ιεροτελεστία.

Πού βλέπετε να κατευθύνεται το αθηναϊκό nightlife;
Ξαναζεσταμένο φαγητό είναι το αθηναϊκό nightlife τα τελευταία χρόνια και ίσως συνεχίσει έτσι για λίγο ακόμα. Όσο γευστικό και αν είναι, χρειάζεται κάτι νέο για να απογειώσει τον ουρανίσκο, δεν χρειάζονται πολλά και ακριβά υλικά, με φαντασία και πάθος δημιουργήθηκαν οι καλύτερες συνταγές.

Μια φωτογραφία από event της ομάδας, που είναι αγαπημένη σας
Είναι μία αγαπημένη φωτογραφία από το 2003 (10 χρόνια πριν!) που συγκινούμαι κάθε φορά που τη βλέπω…:

                              freshandyellow2 1

Στα Fresh and Yellow parties θα βρείτε συνήθως στα decks τους Χρήστο Μήλιο και Dj Kill Bill. Σε ειδικά αφιερώματα προστίθενται οι Nat K, Γιώργος Ζούκας, Κώστας Χριστοδουλάκης και Dj Rez.

FRESH AND YELLOW: 13 YEARS ANNIVERSARY PARTY
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Χοροστάσιο club: Σκουλενίου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος Ελεύθερη

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b