MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Sex Revolution του Χάρη Ρώμα στο θέατρο Εν Αθήναις

Sex Revolution και αμερικάνικα 70’s στη νέα κωμωδία του Χάρη Ρώμα. Από Τετάρτη 23 Οκτωβριου στο θέατρο «Εν Αθήναις».Η κωμωδία ”Sex Revolution” του Χάρη Ρώμα θα συνεχίσει φέτος, για δεύτερη σεζόν, την επιτυχημένη πορεία της στο θέατρο ”Εν Αθήναις” (Ιάκχου 19 στο Γκάζι).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Παρ’ ό,τι το έργο γράφτηκε από Έλληνα συγγραφέα, οι ήρωες του είναι δύο ζευγάρια Αμερικανών στο Chicago, που διευρύνουν την σεξουαλική επανάσταση το 1970, με κωμικοτραγικές συνέπειες. Στην ιστορία εμπλέκονται η Πορτορικανή υπηρέτρια του ενός ζευγαριού και ο προσωπικός τους γυμναστής. Στην ερώτηση γιατί στην Αμερική και την εποχή των 70’s, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης απαντά ότι πίσω από την κωμική διάσταση της σεξουαλικής απελευθέρωσης εκείνης της εποχής, ξεπροβάλλει απειλητικά το πρόσωπο ενός καινούργιου κόσμου που έφτασε την ανθρωπότητα κοινωνικά και ηθικά σ’αυτό που γνωρίζουμε σήμερα.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Ρώμας, την επιμέλεια του σκηνικού η Κατερίνα Χρήστου, την επιμέλεια των κουστουμιών η Μάγδα Καλορίτη, τους φωτισμούς ο Μιχάλης Μπούρης, την μουσική επιμέλεια ο Νίκος Κορφιάτης.

Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη στις 9 και Πέμπτη στις 8. Γενική είσοδος 10 ευρώ.

 
 
 
 
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Χάρης Ρώμας
Σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας


Παίζουν: Αργύρης Αποστόλου,Κωνσταντίνος Λαχανάς, Στέφανος Λώλος, Μαρία Παπαφωτίου, Μαριλένα Ράδου και η Ευτυχία Φαναριώτη.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b