MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οδηγός διασκέδασης για τις πιο νυχτόβιες πόλεις του κόσμου!

Όταν τα φώτα σβήνουν και τα ρολόγια σταματούν, ξεκινά η ζωή για μερικές από τις πιο εμβληματικές πόλεις του κόσμου. Αλκοολούχα ποτά, μπαρ, τζαζ κλαμπ και θεαματικά καμπαρέ είναι μόνο μερικά από τα κύρια αξιοθέατα που μπορεί κάθε επισκέπτης να απολαύσει στη διάρκεια του ταξιδιού του. Από την Πόλη του Φωτός μέχρι και την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, οι επιλογές είναι αναρίθμητες. Εδώ, μπορείτε να βρείτε τον πιο ενημερωμένο οδηγό διασκέδασης με τα πιο hotspot σημεία κάθε πόλης, για τους απανταχού νυχτόβιους λάτρεις του ξεφαντώματος!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Άμστερνταμ
amsterdam
Όταν πρόκειται για την νυχτερινή ζωή, το Άμστερνταμ είναι η ιδανική λύση. Το Αμστερνταμ φημίζεται για την περιοχή Red Light District του. Ωστόσο, πολλοί χώροι σε όλη την πόλη προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Οι λάτρεις του κινηματογράφου μπορούν να επισκεφθούν τον κινηματογράφο Art House, που χρονολογείται από το 1912. Διατηρώντας το μοναδικό στιλ του 1920 οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες, σε ένα χώρο θαυμάσιο. Όταν χορτάσετε από ταινίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το εστιατόριο και το μπαρ του κινηματογράφου. Εάν έχετε διάθεση για μουσική, επισκεφθείτε το Paradiso. Ένα σύγχρονο μουσικό χώρο με ζωντανές παραστάσεις και ειδικές βραδιές club. Αποτελεί αναμφισβήτητα το καταλληλότερο μέρος για να ξεφύγετε από τη φασαρία, σε style του 17ου αιώνα house και προσφέρει τα καλύτερα ολλανδικά υγρά.

 
 Παρίσι
paris
Η Πόλη του Φωτός ζωντανεύει τη νύχτα! Δεν νοείται να επισκεφτείτε το Παρίσι χωρίς να κάνετε ένα ταξίδι στο Moulin Rouge. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν μια παράσταση καμπαρέ πίνοντας σαμπάνια και δοκιμάζοντας το gourmet μενού της κουζίνας του. Μόλις το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα, σταματήστε στο Club Silencio, ένα από τα πιο αποκλειστικά νυχτερινά κέντρα του Παρισιού, που δημιουργήθηκε από τον σκηνοθέτη David Lynch. Η μυστική λέσχη επιτρέπει την είσοδο μόνο σε μέλη και σε καλεσμένους μέχρι τα μεσάνυχτα, αλλά στη συνέχεια παραδίνεται στο ευρύ κοινό. Εάν είστε αρκετά τυχεροί να προσπεράσετε τους μπράβους, μπορείτε να να πιείτε το ποτό σας μαζί με την ελίτ του Χόλιγουντ.
 
 
 Ρώμη
rome2
Η νυχτερινή ζωή ξεκινά καθυστερημένα στη Ρώμη όπως και στην Ελλάδα. Τα εστιατόρια και τα κλαμπ μένουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του το πρωί. Στην κορυφή μιας διασκεδαστικής νύχτας στην πόλη είναι το club Gregory. Ανεβαίνοντας τα Ισπανικά Σκαλιά, ανάμεσα στην Piazza di Spagna και την Piazza Trinità dei Monti, βρίσκεται το πιο γνωστό τζαζ μπαρ της πόλης. Με νόστιμη ιταλική κουζίνα και εκτεταμένη συλλογή ουίσκι μπορείτε να απολαύσετε μια συναυλία τζαζ στο σαλόνι του μπαρ. Για να το κάνετε όπως οι Ρωμαίοι, επισκεφτείτε πρώτα το Il Piccolo, ένα wine bar ακριβώς έξω από την Piazza Navona. Το γραφικό του περιβάλλον είναι ιδανικό για άτομα που αγαπούν το αληθινό ρωμαϊκό στυλ.
 
 
 Λας Βέγκας
las-vegas
Η νυχτερινή ζωή στο Sin City είναι εμπειρία. Φυτρώνουν σχεδόν καθημερινά μπαρ και καζίνο διάσπαρτα σε κάθε γωνιά της πόλης. Οι επιλογές είναι τόσες που δεν φτάνει μια ζωή για να το γυρίσεις όλο. Ωστόσο, αν είστε άνθρωποι που τους αρέσει το glamour, επισκεφθείτε το Bar theVesper στο Cosmopolitan Hotel. Ένα πολυτελές και εκλεπτυσμένο περιβάλλον που προσφέρει πλούσιο μενού ποτών. Αποπνέει κομψότητα και φινέτσα με κλασική διακόσμηση. Για μια πιο ζωντανή ατμόσφαιρα, το PURE είναι το καλύτερο στοίχημα. Χορός σε πολλαπλές αίθουσες και μια βεράντα με θέα το απόλυτο κέντρο της πόλης.
 
  
Λονδίνο
london 1
Από κωμωδίες σε καμπαρέ μέχρι αριστοκρατικά μπαρ boutique, δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να γλεντήσετε τα βράδια σας στο Λονδίνο. Oι dusty μπλε τοίχοι και η ρομαντική διακόσμηση κάνουν το Blue Bar, ένα από τα αγαπημένα upscale spot κοκτέιλ της πόλης. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο Berkeley, προσφέρει ζωντανή μουσική τζαζ και ένα ευρηματικό μενού κοκτέιλ. Για μια πιο παραδοσιακή παμπ εμπειρία, δοκιμάστε Jerusalem Tavern. Το μικρό εσωτερικό της παμπ διαθέτει ένα πλούσιο μενού από αγγλικές μπύρες και η χαλαρή ατμόσφαιρα δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία. Για τους λάτρεις των τεχνών και του πολιτισμού, το Royal Opera House είναι must. Ο χώρος φιλοξενεί νυχτερινές παραστάσεις, κλασικά μπαλέτα και όπερα.


 Σικάγο
chicago
Στο Σικάγο προσφέρει ένα πολυτελές περιβάλλον για τη νυχτερινή σας ζωή με το νέο κύμα κοκτέιλ μπαρ. Το Aviary ανυψώνει τα κοκτέιλ σε μορφή τέχνης, χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα βότανα και υλικά. Για τους πιο παραδοσιακούς επισκεφθείτε το Flat Barrelhouse. Επικεφαλής μπάρμαν είναι ο Stephen Cole. Τα κοκτέιλ που μπορείτε να γευτείτε εδώ ζητούν περιπετειώδεις πότες. Κλείστε το βράδυ σας στο Kitchen Sable & Bar, ένα lounge bar-restaurant, στη γειτονιά toy River North του Σικάγο, με την αίγλη του Hollywood το 1950 και την πληρέστερη συλλογή από κεχριμπαρένιων οινοπνευματωδών ποτών.
 

 Λος Άντζελες
los-angeles
Η λάμψη και η γοητεία του Λος Άντζελες εκτείνεται από το κινηματογραφικό παρελθόν και την έντονη νυχτερινή ζωή του. Με διακόσμηση του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και με τεράστια λίστα κοκτέιλ, το Harvard & Stone θα σας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή. Το μπαρ, που μόλις γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του, διαθέτει επίσης ζωντανή μουσική και μια εκτενή συλλογή αμερικανικών οινοπνευματωδών ποτών. Μια ακόμα συναρπαστική εμπειρία, είναι το μπαρ Stark Bar στο Mid-City West. Δίπλα στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Λος Άντζελες, το μπαρ διαθέτει εποχικά κοκτέιλ και μια τεράστια λίστα κρασιών. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορείτε να ακούσετε ζωντανή μουσική τζαζ από την αυλή του μουσείου.
 
 
Μπανγκόκ
bangkok
Η Μπανγκόκ θεωρείται θορυβώδης, χαρακτηρισμός λογικός αν σκεφτεί κανείς τις πολυτελείς τοπικές νυχτερινές εμπειρίες που προσφέρει. Αν βρεθείτε λοιπόν στην Μπανγκόκ μην ξεχάσατε να πάρετε το ασανσέρ του State Tower, να κατεβείτε στο 63ο όροφο για να πιείτε το κοκτέιλ σας στο Sky Bar, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της πόλης. Επιπλέον, επισκεφτείτε το Le Derriere, το μοναδικό bar που προσφέρει αψέντι. Η διακόσμηση του θυμίζει δεκαετία του 1920 στο Παρίσι δεδομένου ότι οι επισκέπτες του πίνουν σαμπάνια σε βελούδινους κόκκινους lounge καναπέδες.

 Νέα Υόρκη
new-york-city
Όλοι την γνωρίζουν σαν την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Όσες εμπειρίες, μεθύσια και επισκέπτες και αν έχει φιλοξενήσει η Νέα Υόρκη, ποτέ δεν είναι αρκετό. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να την γυρίσετε όλη μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Pouring Ribbons. Το μπαρ διαθέτει κοκτέιλ αναζωογονητικά και περιπετειώδη. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τη δική τους περιπέτεια και να δοκιμάσουν το πλούσιο μενού αλλαντικών του μπαρ. Από την άλλη το Dead Rabbit παρέχει μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, διαθέτοντας παράλληλα 72 κοκτέιλ διαφορετικών ιστορικών περιόδων. Το Experimental Cocktail Club στο Lower East Side της πόλης προσφέρει επίσης πρωτοποριακά κοκτέιλ σε ένα vintage χώρο με χαμηλό φωτισμό, προτείνετε στους ερωτευμένους.
 
 
 Βερολίνο
berlin
Το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ στο Βερολίνο. Τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης είναι ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οικείο, lounge σε στυλ της δεκαετίας του ’70 το Victoria Bar είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα ποτό. Η καλλιτεχνική διακόσμηση του μπαρ και ο καλοντυμένος μπάρμαν θα σας μεταφέρει στο παρελθόν. Μπαρ που σέβεται την old-school του κοκτέιλ και αποτελεί επιτομή του στυλ καιτης κομψότητα. Το Green Door είναι άλλο ένα από τα ρετρό σαλόνια της πόλης, διαθέτει επιδέξια ποτά και ιδιόμορφη διακόσμηση -οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με καρό ταπετσαρίες ενώ υπάρχουν αυτόνομες λάμπες στο μπαρ-.
 
 
 Μαδρίτη
madrid
Η πόλη είναι γνωστή για τα ολονύχτια πάρτι, τα όλο ζωή hotspots της και για το τζιν τόνικ! Ξεκινήστε το βράδυ σας στο Arzabal για να δοκιμάσετε κλασικά τάπας συνοδευμένα από τζιν τόνικ. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς Room theGin, το οποίο προσφέρει ντουζίνες ασυνήθιστων τζιν σε ένα κομψό και μοντέρνο περιβάλλον. Για να απολαύσετε από ψηλά την πόλη, επισκεφθείτε το Glass Bar and La Terraza στο Urban Hotel. Το μενού περιλαμβάνει πάνω από 30 μάρκες τζιν τόνικ από την εκτενή συλλογή των διεθνών αλκοολούχων ποτών που διαθέτει.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b