MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Η Compania Flamenca “Sentimientos” στο μουσικό προαύλιο Βadminton

Μια παράσταση αυθεντικού flamenco από την Ισαβέλλα Γαλαίου και τις μαθήτριες της από την Σχολή Χορού Flamenco “Sentimientos” φιλοξενεί το μουσικό προαύλιο Βadminton, την Τετάρτη 3 Ιουλίου.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Με μεγάλη χαρά προσκαλούν την σπουδαία ερμηνεύτρια Sara Salado και τον μοναδικό χορευτή Raul Ortega από το Jerez της Ανδαλουσίας και όλοι μαζί δημιουργούν ένα πρόγραμμα flamenco puro, με μουσικές δυναμικές και συναισθηματικές εξάρσεις φιλτραρισμένες μέσα από την μυσταγωγία του flamenco. Ο στόχος της παράστασης είναι να μεταφερθούμε στις γειτονιές της Ανδαλουσίας, εκεί που επιβιώνει το αυθεντικό flamenco, οι αυθεντικοί άνθρωποι, αλλά και τα πιο δυνατά και απόκρυφα συναισθήματα.

Το σαντούρι, ένα παραδοσιακό ελληνικό όργανο με τα χαρακτηριστικά του ηχοχρώματα, ενώνεται με τον οικείο ήχο, το ταπεραμέντο και την δυναμική του χορού, σε ένα μεσογειακό μουσικό ταξίδι από την Πόλη και την Σμύρνη μέχρι τα παράλια της Ανδαλουσίας. Δυο παραδόσεις που τις ενώνουν οι πολιτισμικές και μουσικές ανταλλαγές αιώνων στη λεκάνη της Μεσογείου.

Σαντούρι, τραγούδι: Μάριος Παπαδέας
Κιθάρα : Δημήτρης Κουκουλιτάκης
Τραγούδι : (Flamenco) Sara Salado
Χορός Palmas : Ισαβέλλα Γαλαίου
Χορός Palmas : Raul Ortega
Palmas : Δημήτρης Κουκουλιτάκης

Θέατρο Βadminton, Άλσος Στρατού Γουδή
Τηλέφωνο: 
210 8840600

Προπώληση:
abcd.gr, viva.gr, Public, Παπασωτηρίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Ισαβέλλα Γαλαίου



Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b