MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

We found love, Toxic και άλλα επιτυχημένα τραγούδια που απέρριψαν οι stars! (video)

Υπάρχουν μεγάλα hits τα οποία τα έχουμε συνδεδεμένα στο μυαλό μας με τους τραγουδιστές που τα ερμήνευσαν. Πολλά από αυτά όμως δεν γράφτηκαν εξαρχής για εκείνους. Στη λίστα που ακολουθεί θα βρείτε τραγούδια τα οποία απορρίφθηκαν από κάποιους stars για να γίνουν επιτυχία κάποιων άλλων.

Monopoli Team

Umbrella:Το γνωστό τραγούδι της Rihanna δεν ήταν σχεδιασμένο να δοθεί σε εκείνη. Όταν γραφόταν σκοπός ήταν να το ερμηνεύσει η ποπ star Britney Spears. Δυστυχώς, η Britney περνούσε μία άσχημη περίοδο της ζωής της (με ξυρισμένο κεφάλι) και το “Umbrella” κατέληξε στη Rihanna.

It’s raining men: Ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια που σημείωσε μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε που όμως πέρασε από τα χέρια πολλών διάσημων προσώπων για να καταλήξει στο συγκρότημα “The Weather Girls” το 1982. Το τραγούδι αρνήθηκαν να ερμηνεύσουν η Diana Ross, η Donna Summer,η Cher και η Barbra Streisand. Όλες έχασαν μία μεγάλη επιτυχία , καθώς ο δίσκος με το “It’s raining men” πούλησε πάνω από 6 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Rock Your Body:
O Justin Timberlake στα πρώτα βήματα της καριέρας του στηρίχθηκε σε τραγούδια τα οποία ήταν προορισμένα για τον βασιλιά της ποπ Michael Jackson. Το hit του Timberlake “Rock your body” έφθασε στον Michael Jackson , αλλά εκείνος το απέρριψε. Δεν ήταν όμως το μοναδικό. Κι ένα ακόμη τραγούδι που δεν άρεσε στον Michael Jackson , το “Senorita” , το ακούσαμε από τον Justin.

Toxic: Ένα από τα επιτυχημένα τραγούδια της Britney Spears το οποίο όμως ο δημιουργός το προόριζε για την Αυστραλιανή τραγουδίστρια Kylie Minogue. Το γεγονός έχει σχολιάσει η Minogue παραδεχόμενη πως δεν την ενόχλησε που το “Toxic” αποδείχθηκε μία μεγάλη επιτυχία για την Britney.

We Found Love:Ο DJ Calvin Harris μαζί με τη Rihanna ερμήνευσαν το τραγούδι που απέσπασε πολλά βραβεία , όπως καλύτερο βιντεοκλίπ της χρονιάς στα MTV Music Awards το 2012, αλλά και ένα βραβείο Grammy . Ποια όμως ήταν η άτυχη τραγουδίστρια που απέρριψε αυτή την τεράστια επιτυχία; Το τραγούδι είχε δοθεί αρχικά στην Nicole Scherzinger, από το πρώην συγκρότημα The Pussycat Dolls. H τραγουδίστρια πάντως αναγνώρισε πως ήταν λάθος εκ μέρους της.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b