MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το καλύτερο σινεμά στον κόσμο είναι ελληνικό!

Το CNN δημοσίευσε τη λίστα με τους καλύτερους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο για το 2013. Την πρώτη θέση κατέλαβε ένας δικός μας κινηματογράφος και μάλιστα θερινός.

Monopoli Team

Πρόκειται για το Cine Thisio , το οποίο βρίσκεται στην Αποστόλου Παύλου στο Θησείο που ξεχωρίζει για το γεγονός ότι οι θεατές μπορούν να thision cinema2παρακολουθήσουν την ταινία με θέα την Ακρόπολη. Ακόμη, το Cine Thisio είναι από τους παλαιότερους θερινούς κινηματογράφους, καθώς χτίστηκε το 1935.

Τα υπόλοιπα σινεμά που βρίσκονται στην κορυφαία πεντάδα είναι τα εξής:

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Alamo Draft House στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών , το οποίο εκτός από τα ιδιαίτερα καθίσματα ξεχωρίζει και για την αυστηρή πολιτική του που δεν επιτρέπει την είσοδο σε παιδιά κάτω των έξι ετών, τις ομιλίες και τη χρήση κινητών.

Ακολουθεί ο Ινδικός κινηματογράφος Raj Mandir , ένας τεράστιος χώρος με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

Στη Γερμανία, το Kino International χτισμένο το 1963 δεν είναι απλά ένα σινεμά, αλλά περιλαμβάνει και αίθουσες που χρησιμοποιούνται για βιβλιοθήκη , αλλά και ένα δωμάτιο για πάρτι για τον εορτασμό σε περίπτωση κάποιας πρεμιέρας.

Στη Σεούλ το 4DX αποτελεί τον πρώτο κινηματογράφο για προβολή ταινιών σε 4D. Οι θεατές κινούνται , μυρίζουν τα αρώματα που βγαίνουν από την ταινία, αλλά μπορεί και να βραχούν. 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b