MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η γυναικεία τσάντα πιο βρώμικη από τις τουαλέτες!

Σοκ προκαλεί έρευνα των υπηρεσιών υγιεινής στο Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με την καθαριότητα του αγαπημένου αξεσουάρ όλων των γυναικών , της τσάντας. Όπως αποκαλύπτει μελέτη που έγινε εξετάζοντας 100 επιφάνειες σε 25 τσάντες, στο 20% από αυτές κατοικούν περισσότερα βακτήρια από όσα στην τουαλέτα.

Monopoli Team

Μέσα στην τσάντα αυτά που συγκεντρώνουν τα περισσότερα βακτήρια είναι οι επενδύσεις , καθώς και το make-up ή οι κρέμες χεριών και προσώπου που συνηθίζουν να κουβαλούν οι γυναίκες μαζί τους. Η μελέτη αυτή ωστόσο δεν διευκρίνισε εάν τα βακτήρια αυτά είναι υπεύθυνα για ιούς ή εάν είναι αθώα.

Όμως τα χερούλια της τσάντας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τους ανθρώπους, καθώς αναπτύσσονται και μικρόβια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν την εμφάνιση ασθενειών . Όλα αυτά τα βακτήρια και τα μικρόβια  είναι αποτέλεσμα της συχνής επαφής της τσάντας με τα χέρια, αλλά και το ότι οι τσάντες αφήνονται συνεχώς σε διάφορες επιφάνειες. 

Επειδή λοιπόν οι τσάντες σπάνια καθαρίζονται, αλλά και για να καθησυχάσουν τις γυναίκες που δεν μπορούν να αποχωριστούν το μοδάτο αξεσουάρ , οι υπηρεσίες υγιεεινής συμβουλεύουν απλά την καθαριότητα των χεριών , είτε με το πλύσιμο, είτε με αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b