MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Ζέτα Μακρυπούλια γίνεται Μέριλιν Μονρό στο “Μερικοί το προτιμούν καυτό”

Και το ξανθό και ο χορός της πάνε της Ζέτας Μακρυπούλια, όπως δείχνει η επιτυχία του show Dancing with the stars. Θα έχει την ευκαιρία να τα συνδυάσει και τα δύο στο κλασικό μιούζικαλ “μερικοί το προτιμούν καυτό”, χορεύοντας και τραγουδώντας για τον ρόλο της γυναίκας που έκανε μότο ζωής το “οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές, της Μέριλιν Μονρό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ζέτα Μακρυπούλια θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Μέριλιν στην γνωστή κωμωδία, που έγινε μεγάλη επιτυχία στο Hollywood με πρωταγωνιστές επίσης τους Τζακ Λέμον και Τόνι Κέρτις.  

Την σκηνοθεσία του μιούζικαλ θα αναλάβει ο Σταμάτης Φασουλής και φαίνεται ότι αυτό θα ανέβει στο Παλλάς του χρόνου. Πληροφορίες για το υπόλοιπο καστ της παραγωγής δεν έχουν διαρρεύσει.
zeta merilin
Δεν θα είναι πάντως η πρώτη φορά που η  Ζέτα Μακρυπούλια μεταμορφώνεται σε Μέριλιν. Έχει προηγηθεί η φωτογράφιση της σαν Μέριλιν Μονρό από την ταινία «Επτά χρόνια φαγούρα» από την φωτογράφο Ρούλα Ρέβη για λογαριασμό του «Hello». Φαίνεται ότι η μορφή της ξανθιάς ντίβα  κυνηγάει την Μακρυπούλια.

Όσο για την ταινία “Μερικοί το προτιμούν καυτό”, αυτή είχε κυκλοφορήσει το 1959 με την Μέριλιν στα γνωστά σέξι στάνταρντ και τους δύο πρωταγωνιστές (Τζακ Λέμον και Τόνι Κέρτις) να ντύνονται γυναίκες, για να γλιτώσουν από την μαφία και να μπλέκουν σε πολλές ευτράπελες καταστάσεις. Πρόκειται για remake μιας γαλλικής ταινίας του 1935, με τον τίτλο Fanfare d’ amour. 
Some-Like-It-Hot
Εκτός από την ταινία, το “Μερικοί το προτιμούν καυτό” ανέβηκε και σε μορφή μιούζικαλ. Συγκεκριμένα, ένα μιούζικαλ βασισμένο στην υπόθεση της ταινίας, με τον τίτλο Sugar, ανέβηκε τόσο στο Μπρόντγουεϊ, όσο και στο Λονδίνο. Και, τώρα, όπως φαίνεται και στην Αθήνα και το Παλλάς με την Μακρυπούλια ως Μέριλιν.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b