MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Ζέτα Μακρυπούλια γίνεται Μέριλιν Μονρό στο “Μερικοί το προτιμούν καυτό”

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Και το ξανθό και ο χορός της πάνε της Ζέτας Μακρυπούλια, όπως δείχνει η επιτυχία του show Dancing with the stars. Θα έχει την ευκαιρία να τα συνδυάσει και τα δύο στο κλασικό μιούζικαλ “μερικοί το προτιμούν καυτό”, χορεύοντας και τραγουδώντας για τον ρόλο της γυναίκας που έκανε μότο ζωής το “οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές, της Μέριλιν Μονρό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ζέτα Μακρυπούλια θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Μέριλιν στην γνωστή κωμωδία, που έγινε μεγάλη επιτυχία στο Hollywood με πρωταγωνιστές επίσης τους Τζακ Λέμον και Τόνι Κέρτις.  

Την σκηνοθεσία του μιούζικαλ θα αναλάβει ο Σταμάτης Φασουλής και φαίνεται ότι αυτό θα ανέβει στο Παλλάς του χρόνου. Πληροφορίες για το υπόλοιπο καστ της παραγωγής δεν έχουν διαρρεύσει.
zeta merilin
Δεν θα είναι πάντως η πρώτη φορά που η  Ζέτα Μακρυπούλια μεταμορφώνεται σε Μέριλιν. Έχει προηγηθεί η φωτογράφιση της σαν Μέριλιν Μονρό από την ταινία «Επτά χρόνια φαγούρα» από την φωτογράφο Ρούλα Ρέβη για λογαριασμό του «Hello». Φαίνεται ότι η μορφή της ξανθιάς ντίβα  κυνηγάει την Μακρυπούλια.

Όσο για την ταινία “Μερικοί το προτιμούν καυτό”, αυτή είχε κυκλοφορήσει το 1959 με την Μέριλιν στα γνωστά σέξι στάνταρντ και τους δύο πρωταγωνιστές (Τζακ Λέμον και Τόνι Κέρτις) να ντύνονται γυναίκες, για να γλιτώσουν από την μαφία και να μπλέκουν σε πολλές ευτράπελες καταστάσεις. Πρόκειται για remake μιας γαλλικής ταινίας του 1935, με τον τίτλο Fanfare d’ amour. 
Some-Like-It-Hot
Εκτός από την ταινία, το “Μερικοί το προτιμούν καυτό” ανέβηκε και σε μορφή μιούζικαλ. Συγκεκριμένα, ένα μιούζικαλ βασισμένο στην υπόθεση της ταινίας, με τον τίτλο Sugar, ανέβηκε τόσο στο Μπρόντγουεϊ, όσο και στο Λονδίνο. Και, τώρα, όπως φαίνεται και στην Αθήνα και το Παλλάς με την Μακρυπούλια ως Μέριλιν.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Αφιέρωμα
5.5.1989: Όταν ο Nick Cave ταρακούνησε το «Ρόδον»
Art & Culture
Τι έφερε η “ανάσταση” της «Μήδειας» στην Επίδαυρο
Επίκαιρα
Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και την Καλλιθέα
Αφιέρωμα
Τι κρατά τους Black Veil Brides ζωντανούς στην post-emo εποχή; Η απάντηση έρχεται στο Release Athens
Art & Culture
Ο David Byrne έβαλε φωτιά στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ
Art & Culture
Η Ύδρα στο επίκεντρο της τέχνης και του σινεμά με τη θερινή έκδοση του ArtCinema
Art & Culture
Τα Καλογεράκια πάνε στην Εύβοια με το “Μέλισμα” της ΕΛΣ
Επίκαιρα
Stop Scrolling: Μουντιάλ, δίκες και γυναικοκτονίες – καμία κανονικότητα δεν είναι, αρκετά, κανονική
Επίκαιρα
Ακάθεκτος ο ελληνικός τουρισμός: Αύξηση 10,6% στις αφίξεις και 9,5% στις εισπράξεις τον Απρίλιο
Αγορές
«Πρεμιέρα» για το PosoKanei.gov.gr – Το νέο εργαλείο σύγκρισης τιμών στα σούπερ μάρκετ
Αφιέρωμα
Jean-Michel Jarre: 5 θρυλικές συναυλίες που έμειναν στην ιστορία – πριν κατακτήσει και την Αθήνα
Αφιέρωμα
Σε πάρκα, γήπεδα και βουνά: Πού θα ακούσεις φέτος το καλοκαίρι τους αγαπημένους σου Έλληνες καλλιτέχνες