MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Oι Κολλητοί: 5 διάσημες φιλίες στο Hollywood

Είναι διάσημοι, είναι πλούσιοι, είναι ταλαντούχοι, αλλά τι θα ήταν χωρίς έναν πιστό φίλο να τους στηρίζει; Κάθε χολιγουντιανός σταρ αναζητά κάποιον που θα ξέρει πως θα είναι δίπλα του στις άσχημες στιγμές και θα μπορεί να συζητάει μαζί του ακόμα και όταν σβήνουν τα φώτα και οι κάμερες. Συγκεντρώσαμε τις πιο διάσημες φιλίες στο Hollywood που έχουν αντέξει τόσο στο χρόνο όσο και στις δυσκολίες.

Monopoli Team

Kristen Stewart και Dakota Fanning: H 22χρονη ηθοποιός Kristen Stewart και η 18χρονη ηθοποιός Dakota Fanning γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “The runaways” το 2010. Ένα χρόνο αργότερα συναντήθηκαν πάλι στην ταινία “The Twilight Saga: Breaking Dawn”, όπου η Stewart είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Από τότε οι δύο νεαρές ηθοποιοί έχουν αναπτύξει μία στενή φιλία και μάλιστα στις συνεντεύξεις του υποστηρίζουν η μία την άλλη. Η Dakota Fanning δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της πως είναι δύο πραγματικές φίλες και όταν βρίσκονται δεν συζητούν για ταινίες , αλλά για πολλά άλλα. Επίσης, η Fanning δεν δίστασε να υπερασπιστεί τη φίλη της για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει σχετικά με την απιστία της Kristen Stewart στο σύντροφο και συμπρωταγωνιστή της Robert Pattinson.

pitt clooneyBrad Pitt & George Clooney: Η φιλία των δύο Αμερικανών ηθοποιών ξεκίνησε το 2001, στα γυρίσματα της ταινίας «Η συμμορία των 11», όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Από τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αχώριστοι. Στα επόμενα δύο sequels της ταινίας, η στενή τους σχέση ήταν εμφανής και στη μεγάλη οθόνη. Ακόμη είχαν παίξει μαζί το 2008 στην ταινία «Burn after reading», χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερη επιτυχία. Πάντως, ακόμη και όταν δεν παίζουν μαζί ο ένας στηρίζει τον άλλο και δεν είναι σπάνιες οι κοινές τους εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Βέβαια, τα πηγαδάκια του Hollywood θέλουν τους δύο καλούς φίλους να έχουν διαφωνίες εξαιτίας της σχέσης του Pitt με την ηθοποιό Angelina Jolie.

Nicole Kidman Naomi WattsNicole Kidman & Naomi Watts: Οι δύο πανέμορφες, Αυστραλιανής καταγωγής, ηθοποιοί γνωρίστηκαν σε οντισιόν στην Αυστραλία, όμως η φιλία τους αναπτύχθηκε αφού ξεκίνησαν την καριέρα τους στο Hollywood. Οι δύο ηθοποιοί δέθηκαν ακόμα περισσότερο μετά τις άσχημες καταστάσεις της προσωπικής τους ζωής. Όταν η Nicole Kidman χώρισε με τον επί 10χρόνια σύζυγό της Tom Cruise , η Watts μετακόμισε μαζί της για να της συμπαρασταθεί. Η Kidman δεν άργησε να της ανταποδώσει όταν η Naomi Watts χώρισε με τον Heath Ledger. Σύννεφα, ωστόσο, κάλυψαν φέτος τη σχέση των δύο γυναικών, καθώς η Nicole Kidman αρνήθηκε να συμμετάσχει στην καμπάνια για την υποψηφιότητα στα Oscars της Naomi Watts για το ρόλο της στο “The Impossible”. Ως δικαιολογία φαίνεται να ήταν το γεγονός πως η Kidman δεν είχε καμία υποψηφιότητα στα φετινά Oscars.

Ben Affleck Matt DamonBen Affleck και Matt Damon: Η καριέρα του Matt Damon ξεκίνησε δίπλα στον Ben Affleck όταν έγραψαν μαζί το σενάριο για την επιτυχημένη δραματική ταινία “Good Will Hunting”το 1997. Οι δύο ηθοποιοί κέρδισαν τότε το βραβείο της Ακαδημίας για το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο και Χρυσή Σφαίρα για το καλύτερο σενάριο. Η σχέση τους βέβαια ήταν ήδη στενή πριν την μεγάλη επιτυχία τους, καθώς ήταν φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια και αργότερα συγκάτοικοι. Ακόμα και σήμερα επέλεξαν αν είναι γείτονες, καθώς ο Damon αγόρασε σπίτι δίπλα στην κατοικία του Affleck στο Los Angeles. Οι δύο φίλοι εξακολουθούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλο και μάλιστα φέτος ο Matt Damon παρευρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Argo” όπου ο Ben Affleck είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

aniston coxJennifer Aniston & Courtney Cox: Η γνωριμία τους στη αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά F.R.I.E.N.D.S («Φιλαράκια») ήταν πιθανόν ένα προμήνυμα για την δυνατή φιλία που θα αναπτυσσόταν ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς. Από το 1994 όταν δηλαδή γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς , οι δύο γυναίκες είναι αυτό που θα λέγαμε κολλητές, για αυτό το λόγο και η Aniston αγόρασε σπίτι δίπλα ακριβώς στο σπίτι της Cox. Πάντως, παρά τη στενή τους φιλία δεν έχουν συνεργαστεί πολλές φορές επαγγελματικά. Μετά τα «Φιλαράκια» εμφανίστηκαν ξανά στην τηλεόραση στην εκπομπή της Courtney Cox “Cox’s TV show”, όπου η Jennifer Aniston έκανε guest εμφάνιση.

Μαριαλένα Δελεβάντε

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b