Το ταχύτερο cabrio στην ιστορία…
Μια ειδική έκδοση της Grand Sport Vitesse, είναι το ταχύτερο ανοικτό αυτοκίνητο που έχει παραχθεί ποτέ. Αποδίδει 1.200 ίππους, επιταχύνεται στα 0-100 σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα περίπου 410 χλμ./ώρα.
Monopoli Team
10.04.2013
A
A
Το μοντέλο της Bugatti με την ονομασία «Grand Sport Vitesse World Record Convertible», τροφοδοτείται από ένα W16 κινητήρα 8.0 λίτρων με τέσσερα turbo, έχοντας 1.200 ίππους και 1.500 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου επτά σχέσεων, με τα 0-200 να επιτυγχάνονται σε 7,1 δευτερόλεπτα.
Όσο για τη μέση κατανάλωση… είναι στα 37,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Δηλαδή, κάθε πάτημα του γκαζιού και μια επίσκεψη στο βενζινάδικο. Λογικό βέβαια, αν λάβουμε υπόψη την απίστευτη ισχύ του.
Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Σαγκάης σε λίγες εβδομάδες, οπότε και θα μάθουμε και την τιμή του, η οποία θα αγγίζει αστρονομικό ποσό.
Λουκάς Παπαλάμπρος
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao#45: Ένας μαγευτικός Εθνικός Θησαυρός
Hot or Not #216: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Stop Scrolling: Γυναικοκτονίες (ξανά), μια δίκη-ορόσημο κι ένα deal που ταράζει το Χόλιγουντ
Γιώργο Νικολόπουλε, το Toxicity είναι προσωπική ή συλλογική υπόθεση;
Παγκράτι by night: 5 μαγαζιά για ξεχωριστά dinner dates
Μυστήριο, δράμα, τρόμος – Όσα μάς περιμένουν αυτό το ΣΚ στην TV
Family Weekend: 10+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 25-26 Απριλίου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Τι θα κάνεις δωρεάν το τελευταίο ΣΚ του Απριλιου
Οι Ambassade για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη