MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

Η μπάντα της κόλασης παρουσιάζει το Zoo στο Polis Art Cafe

Την Κυριακή 17 Μαρτίου θα παρουσιαστεί στο “Polis Art Cafe” η μουσικοθεατρική παράσταση “Zoo”.

Monopoli Team

Υπόθεση: 
Ο παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος Σίμων Κορακάκης, πιάνεται στον ιστό που υφαίνει με μαεστρία γύρω του η Μπάντα, εκτοξεύοντας αλλοπρόσαλλες νότες από το ψηλό πάλκο της Κόλασης. Η πραγματικότητά του αλλάζει δραματικά όταν ένα τυχαίο γεγονός ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και παρασύρει το καράβι της ζωής του απ’ την Ελλάδα ως την Κούβα και από εκεί ακόμα παραπέρα -μέχρι της Κόλασης τα πλάτη.

Ο ήρωάς  –στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, είδος ζώου που σκέφτεται- θα αντιληφθεί κάποια στιγμή ότι δεν είναι ο ίδιος που ορίζει την ζωή του αλλά η Ειμαρμένη -η αδυσώπητη και άκαμπτη αλληλουχία των γεγονότων- όμως θα είναι ήδη αργά. Ως άλλος Μάρκος Αντώνιος, θα πάρει μια βαθιά εισπνοή και αφήνοντας τον αέρα να βγει αργά από τα στήθη του, θα αποχαιρετήσει την Αλεξάνδρεια, εκεί, στα συντρίμμια της μέρας.

Και ο φόβος μήπως χαθεί ένας τόσο ασφυκτικός δεσμός θα τελειώσει. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει. Σε μια μόνο στιγμή, θα παγώσει για πάντα.

Συντελεστές: 
Κείμενο, Σκηνοθεσία, Στίχοι, Μουσική, Σκηνικά, Κοστούμια, Φωτισμοί, Video: Η Μπάντα της Κόλασης

Η Μπάντα της Κόλασης είναι:
Κίμων Ατελής, Άννα Βασιλείου, Γιάννης Γαργαλάκος, Γιώργος Γεωργόπουλος, Γιώτα Γεωργοπούλου, Γιάννης Δελλής, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Αλέξανδρος Σακελλαρίου, Μάριος Συμεωνίδης, Υρώ Τακάκη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Η μπάντα της κόλασης
Σκηνοθεσία: Η μπάντα της κόλασης


Παίζουν: Κίμων Ατελής, Άννα Βασιλείου, Γιάννης Γαργαλάκος, Γιώργος Γεωργόπουλος, Γιώτα Γεωργοπούλου, Γιάννης Δελλής, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Αλέξανδρος Σακελλαρίου, Μάριος Συμεωνίδης, Υρώ Τακάκη.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b