MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μανωλίδου vs Συνατσάκη: Κρας τεστ για την πιο σέξι παρουσιάστρια Master Chef

Η εκπομπή Master Chef έχει γίνει θεσμός για τα μαγειρικά και τηλεοπτικά ήθη των Ελλήνων. Με τους τρεις μάγειρες- κριτές, τον Λαζάρου με το αστέρι Μισελέν, τον Λουκάκο και τον Σκαρμούτσο. Κι έχει τρεις παρουσιάστριες . Μία για τα παδάκια, την Μπεκατώρου και τις δύο των ενήλικων show, την Μανωλίδου και την Συνατσάκη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η γενική αίσθηση που υπάρχει γενικά είναι ότι ως παρουσιάστρια η Μανωλίδου τα πήγε καλύτερα από την Συνατσάκη. Λέει καλύτερα το Master Chef, έχει μεγαλύτερο εκτόπισμα και ταιριάζει και περισσότερο σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής- reality.

Ωστόσο, αυτό εμάς δεν μας ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Θα βγάλουμε την πιο σέξι παρουσία και θα εστιάσουμε σε άλλα στοιχεία, που δεν αφορούν τόσο τις επιδόσεις στην παρουσίαση της εκπομπής.

1.Ποιά είναι η πιο φωτογενής
Η Μανωλίδου πάντα τραβούσε πάνω της τα φλας. Είτε λόγω του γάμου της με τον Άδωνι Γεωργιάδη, είτε λόγω της μεγάλης της φιλοδοξίας και του έρωτα που τρέφει για τον φωτογραφικό φακό και τις κάμερες, κερδίζει σε αυτήν την κατηγορία την Συνατσάκη για πλάκα.

2. Ποια είναι η πιο καλοντυμένη
Σχεδόν ισοπαλία σε αυτήν την κατηγορία. Η Μανωλίδου είναι καλή στο κλασικό ντύσιμο, ενώ και η Συνατσάκη συνδυάζει το νεανικό λουκ με μια κλασική φινέτσα. Κλείνουμε ελαφρά υπέρ της Συνατσάκη, γιατί αποδεδειγμένα αγαπάει  πολύ την μόδα, ενώ είναι και πιο σύγχρονο το ντύσιμό της.

3. Ποιά είναι πιο συμπαθής
Με δεδομένο ότι η Μανωλίδου είναι φιλόδοξη, έχει τις ίδιες αντιλήψεις πάνω- κάτω με τον άντρα της, είναι υπερπροστατευτική με τα παιδιά της, θα προτιμήσουμε την πιο low profile, γλυκιά και χαμογελαστή Συνατσάκη.

4. Ποιά έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα
Η Μανωλίδου. Έχει μεγαλύτερο εκτόπισμα. Όπως είπαμε και πριν, η Συνατσάκη είναι πιο χαμηλών τόνων. Γι’ αυτό και την θεωρούν οι περισσότεροι και καλύτερη παρουσιάστρια σε αυτόν τον διαγωνισμό.

mairi25. Ποια είναι πιο hot
Αυτό είναι και δεν είναι δύσκολο να απαντηθεί. Η Μανωλίδου, εκτός του ότι είναι ωραία γυναίκα, μας έχει «βγάλει τα μάτια» με κάποια see through που έχει φορέσει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά και με τις χορευτικές της εμφανίσεις, που αναδεικνύουν το καλοσμηλεμένο σώμα της και τα ωραία της πόδια στο Dancing with the stars.

Ομως, σέξι φωτογραφία σαν αυτή της φωτογραφίας ή και εντελώς γυμνή σαν αυτήν της Μαρίας Συνατσάκη στο Lifo (για φιλανθρωπικούς μάλιστα σκοπούς, για να δείξει τι καλός άνθρωπος είναι) δεν υπάρχει στο βιογραφικό της Μανωλίδου. Κι επειδή η μπουμπούκα είναι σύζυγος Βουλευτού και πρώην Υπουργού και μάλιστα της συντηρητικής παράταξης , μπορούμε να θεωρήσουμε απίθανο το ενδεχόμενο να κάνει γυμνή φωτογραφία και στο μέλλον.
Επίσης η Μαρία Συνατσάκη είναι και νεότερη και θεωρώ και πιο όμορφη από την Μανωλίδου. Επομένως σε αυτήν την κατηγορία η Μαρία Συνατσάκη παίζει μόνη της.

6. Δείξε μου το ταίρι σου, να σου πω ποιά είσαι
Η Μαρία Συνατσάκη τα έχει με τον Μύρωνα Στρατή, τον γνωστό νεαρό και λίγο χάχα τραγουδιστή που έκανε τεράστια επιτυχία με ένα ποπ τραγούδι ερωτικής φύσεως που λέει ότι “πάνω από όλα θέλω να με θέλεις εσύ” και συνεχίζει με μια συμπαθητική καριέρα χωρίς σπουδαίες εξάρσεις.
Η Ευγενία Μανωλίδου είναι παντρεμένη με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο δύσκολα μπορείς να τον συμπαθήσεις και για τα βιβλία που πουλάει και για τις πολιτικές του απόψεις και για τον τρόπο που τσακώνεται στα κανάλια. Επομένως, Μύρωνα δαγκωτό!

Το συμπέρασμα είναι ότι τελικά κερδίζει η Μαρία Συνατσάκη (4-2), με την διαφορά πάντως να την κάνει ο Μύρωνας Στρατής.


 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b