MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Dancing with the stars 3: Σέξι χοροί, σκληροί κριτές και τεράστια τηλεθέαση! (vid)

Όλο το εμπορικό ρεπερτόριο της τηλεόρασης έχει συγκεντρώσει στο τρίτο Dancing with the stars. Πολλές καυτές παρουσίες, όπως την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Έλενα Παπαβασιλείου και άλλες. Αποκαλυπτικές τουαλέτες σε χορευτικά που περισσότερο αποσκοπούν να δείξουν σάρκα, παρά χορευτική αρμονία. Κι επειδή αυτό το σεξ απίλ πρέπει να συνδυάζεται και λίγη σαδιστική σκληρότητα, έχουμε και τις σκληρές κριτικές και για πρώτη φορά και τεσσάρια από την επιτροπή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το Dancing with the stars πουλάει. Πέρα από προφανείς λόγους έλλειψης ανταγωνισμού από τα άλλα κανάλια και το πάντα αποτελεσματικό “φάτε μάτια ψάρια” υπάρχουν κι άλλοι λόγοι. Κατ’ αρχάς, σε μια τηλεόραση που εδώ και χρόνια ζει με την αυτοαναφορικότητά της, δηλαδή την παρουσία πολλών εκπομπών, που υπάρχουν μόνο και μόνο για να παίζουν θέματα από άλλες εκπομπές.

Πάντα, το Dancing έδινε ψωμί σε τέτοιου τύπου εκπομπές. Οι καυγάδες και οι όλο υπονοούμενο στιχομυθίες του Λάτσιου με την Μακρυπούλια, οι διάφοροι παρουσιαστές που ήταν στο ένα κανάλι κι έχασαν την δουλειά τους, γιατί πήγαν να χορέψουν στο άλλο, οι κόντρες ανάμεσα σε χορεύτριες που έχουν προσωπικά από το παρελθόν… Όλα αυτά δίνανε θέματα στις υπόλοιπες εκπομπές και σε μια εποχή που η ελληνική τηλεόραση παίζει κυρίως τούρκικα, το τρίτο Dancing είναι μια όαση ως προς αυτό το κομμάτι.

Φέτος, βέβαια, το Dancing εστιάζει σε δύο τομείς. Τις σέξι, αποκαλυπτικές χορογραφίες, που πλησιάζουν πλέον επικίνδυνα το στριπτίζ και τις ανελέητες κριτικές. Και τα δύο τροφοδοτούν την αυτοαναφορικότητα. Οι σέξι χορογραφίες, με διασημότητες της ελληνικής τηλεόρασης και της ελληνικής showbiz αποτελούν από μόνες τους θέμα. Και το ίδιο ισχύει με τους κριτές που θάβουν με σκληρότητα τις προσπάθειες των αγαπημένων του κοινού.

Αυτά σχετικά με το Dancing… Από ό,τι ακούγεται, φαβορί φέτος είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά αυτό μένει να το δούμε. Είναι νωρίς ακόμα. Αλλά, επειδή την έχω δει πέρσι στο θέατρο, στο “Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης” του Γιάννη Κακλέα, το σεξ απίλ αν μη τι άλλο το έχει, όπως και εξαιρετικό σώμα. Δεν ξέρω αν αυτά επαρκούν, για να κερδίσει σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, στον οποίο ψηφίζει το κοινό. Σίγουρα πάντως επαρκούν για το κόνσεπτ της εκπομπής.

Γιώργος Σμυρνής

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b