MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Miranda Kerr: Ψηφίσθηκε πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη! (pics)

Το περιοδικό Esquire ψήφισε τo top model Miranda Kerr ως την πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο. Και για να την τιμήσει φιλοξένησε στο εξώφυλλο αλλά και μέσα στο περιοδικό καυτές φωτογραφίες της 29χρονης πανέμορφης Αυστραλέζας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε μία από αυτές φοράει δερμάτινη ζακέτα, σέξι εσώρουχο και μακριά τακούνια. Σε μία άλλη (ασπρόμαυρη) ένα γουναρικό και μαύρο δαντελωτό εσώρουχο.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, η Miranda Kerr εξηγεί ότι αυτή και ο άντρας της Orlando Bloom μοιράζονται τα καθήκοντα της φροντίδας του 21 μηνών γιου τους. Αυτήν την στιγμή ο Bloom έχει αναλάβει τις φροντίδες του παιδιού τους, ενώ η ίδια κάνει τις φωτογραφήσεις της και τα περάσματά της από τις πασαρέλες. Σε λίγο, όμως, που ο Orlando θα πρέπει να φύγει, για να πάρει μέρος στα γυρίσματα της νέας του ταινίας Zulu, η ίδια θα αναλάβει την φροντίδα του παιδιού.

Βέβαια, αυτά είναι τα συνηθισμένα που λένε όλοι οι σταρ της Showbiz, για να γίνονται αρεστοί στον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι επειδή έχουν πάρα πολλά λεφτά, συνήθως πληρώνουν ανθρώπους, για να φροντίζουν τα παιδιά τους. Οπότε δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια δίπλα τους.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b