MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν γλιτώνει την σύλληψη ο παπαράτσι των topless της Kate Middleton

Μπορεί οι Γάλλοι να μην συμπαθούν και πολύ τους Άγγλους, αλλά οι νόμοι τους για τα θέματα προσωπικής ζωής και προσωπικών δεδομένων είναι πολύ αυστηροί. Έτσι δεν φαίνεται να την γλιτώνει ο φωτογράφος που τράβηξε τις γυμνόστηθες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Kate, η οποία έκανε αμέριμνη την ηλιοθεραπεία της σε μπαλκόνι μιας έπαυλης στην Γαλλία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η αυστηρότητα αυτών των νόμων, επίσης, προστατεύει και το όνομα του φωτογράφου, που ενεπλάκη σε αυτήν την παράνομη πράξη. Έτσι δεν έχει διαρρεύσει, αν και οι ντετέκτιβ που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση τον εντόπισαν.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση της δημοσιοποίησης των topless φωτογραφιών της Kate από το γαλλικό περιοδικό Closer, προκάλεσε σκάνδαλο στην Αγγλική βασιλική οικογένεια. Όμως η Kate δεν ενοχοποιήθηκε γι’ αυτό, καθώς θεωρήθηκε ότι κάποιος εισέβαλε στον ιδιωτικό της χώρο. Επίσης, ήταν μαζί με τον άντρα της. Θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτική, αλλά παρ’ όλ’ αυτά, θεωρήθηκε θύμα της όλης ιστορίας.

Τότε, πολλοί Βρετανοί δημοσιογράφοι πρόβαλλαν το θέμα ως μία ακόμα επίδειξη του πόσο οι Γάλλοι απεχθάνονται τους Βρετανούς. Ο λόγος είναι, βέβαια, ότι και οι Άγγλοι δεν χωνεύουν τους Γάλλους και κατά συνέπεια ο δημοσιογράφος έχει ένα καλό θέμα για να πουλήσει στην αγγλική κοινή γνώμη. “Οι Γάλλοι, που μας μισούν, εξευτέλισαν την πριγκίπισσά μας, ενώ δεν έκανε τίποτα άλλο το κορίτσι, από λίγη ηλιοθεραπεία στον προσωπικό της χώρο.”

Τώρα, που θα αποδειχθεί, ότι ανεξαρτήτως Βρετανίδας Βασίλισσας ή Γάλλου προέδρου, οι νόμοι της Γαλλίας για την προστασία της ιδιωτικότητας είναι πολύ αυστηροί, να δω τι θα λένε.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b