MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Expendables 2: Οι σκληροπυρηνικοί επιστρέφουν

Μετά την εισπρακτική επιτυχία του πρώτου μέρους που άγγιξε τα 273 εκατομμύρια δολάρια, ακολούθησε, όπως ήταν αναμενόμενο το σίκουελ. Ένα blockbuster δράσης που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, καθώς συμμετέχει ο «αφρός» των σκληρών παιδιών του Hollywood.

Monopoli Team


Το «Expendables 2» βρισκόταν ήδη στα προσχέδια προτού ακόμα ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Ο Σταλόνε, που έχτισε από την αρχή τη μυθολογία των Αναλώσιμων, συγκέντρωσε τα μέλη της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα έγραφε τους ρόλους του all-star καστ, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μπάρνεϊ Ρος. Στο πρωταγωνιστικό καστ, υπάρχει και «νέο αίμα», καθώς συμμετέχουν οι Liam Hemsworth, Scott Adkins, Chuck Norris, Νan Yu , ενώ στο ρόλο του «κακού» εμφανίζεται ο Jean Claude Van Damme.

Στην υπόθεση της ταινίας, οι «μισθοφόροι», συγκεντρώνονται και πάλι υπό τις διαταγές του κυρίου Τσερτς για μια φαινομενικά εύκολη αποστολή. Όταν όμως ένα από τα μέλη τους, πέσει στο πεδίο της νέας τους «δουλειάς», η όλη υπόθεση μετατρέπεται σε μια καταδίωξη εκδίκησης. Οι «Αναλώσιμοι» διεισδύουν στο στρατόπεδο του εχθρού προκειμένου να σταματήσουν ένα πολυδύναμο όπλο καταστροφής. Είναι όλοι τους αποφασισμένοι και έχουν ορισμένους προσωπικούς λογαριασμούς να ξεκαθαρίσουν…

Ο Sylvester Stallone, ο ιθύνων νους, πίσω από τους «Αναλώσιμους», εξηγεί πώς κατόρθωσε να ισορροπήσει ένα καστ γεμάτο…πρωταγωνιστές:

«Η πρώτη ταινία γέμισε ένα κενό. Σκέφτηκα ότι αν μαζευόμασταν όλοι αυτοί οι χαρακτήρες από το παρελθόν και το παρόν, και προσπαθούσαμε να επανέλθουμε στην σκληροπυρηνική δράση, αυτό το ροκ’ν’ρολ απ’ τα παλιά, θα προσέφερε στο κοινό κάτι που έχει να δει εδώ και πολύ καιρό. Οι περισσότερες ταινίες δράσης είναι πολύ “τεχνικές”, ενώ αυτή τη ταινία όχι». Καθώς τα μέλη του καστ συμφωνούσαν ένας-ένας, ο πήχυς ανέβαινε όλο και ψηλότερα. «Ήταν ένα καστ γεμάτο ηγέτες (alpha-dogs), και κανείς δεν ήθελε να υστερεί. Γι’ αυτό, ακόμα και μετά τα δωδεκάωρα γυρίσματα, όταν έφτανε η ώρα των κοντινών πλάνων ήμασταν όλοι εκεί μπροστά στην κάμερα, κάνοντας το δικό μας παιχνίδι. Όλες οι σκηνές και οι διάλογοι ήταν ειδικά σχεδιασμένοι για την προσωπικότητα του καθένα, γεγονός που θα συναρπάσει το κοινό αφού θα δει όλα αυτά τα διαφορετικά αρχέτυπα πάνω στον ίδιο καμβά».

Παίζουν οι : Sylvester Stalone, Bruce Willis, Liam Hemsworth, Scott Adkins, Chuck Norris, Νan Yu , Jean Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham κ.α. Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Odeon.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b