MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

4o Ziria Music Festival “Νίκος Δόικας”

Τo πιο… high ανοιχτό πάρτυ του καλοκαιριού θα γίνει και φέτος σε υψόμετρο 1600 μέτρων! Μιλάμε φυσικά για Ziria Music Festival που διοργανώνεται για 4η χρονιά στο χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας που βρίσκεται πάνω από τα Τρίκαλα Κορινθίας. Από την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 στις 18.00 μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, θ’ απολαύσουμε πολλά εξαιρετικά συγκροτήματα μαζί με μαγευτικές βόλτες στο βουνό και ορεινή κατασκήνωση κάτω από τα αστέρια.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το Ziria Festival, ξεκίνησε αρχικά από μια παρέα από Ξυλόκαστρο ως ένα ροκ πάρτυ αφιερωμένο στον μουσικό Νίκο Δόικα. Χρόνο με το χρόνο η διοργάνωση αποκτά μεγαλύτερη δυναμική, φανατικούς φίλους και συνεπείς υποστηρικτές ενώ στη σκηνή της συγκεντρώνει πολύ σημαντικά ονόματα της εγχώριας ροκ σκηνής.

Το φετινό line up περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους B.D. Foxmoor, Blues Cargo, Bump, Cyanna, Dustbowl, The bet, Transistor, Yeah!, Ενέδρα, Μέσα ξένος, Πουλικάκος, Σπυριδούλα καθώς και άλλες ανερχόμενες μπάντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος στα live, το κάμπινγκ, αλλά και οι «οργανωμένες» εξορμήσεις στις γύρω περιοχές είναι όλα ελεύθερα!

Εναλλακτικές δραστηριότητες
Εκτός από τις μουσικές δράσεις του φεστιβάλ, οι διοργανωτές προτείνουν μια σειρά περιηγήσεων στις γυρω περιοχές για να γνωρίσετε τους θησαυρούς που κρύβει το βουνό! Αυτές είναι οι εξής:

  • Επίσκεψη στο σπήλαιο του Ερμή, οργανωμένη από πολυμελή ομάδα του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου (ΣΠΕΛΕΟ – www.speleo.gr)
  • Πεζοπορία στο υπέροχο δάσος στη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας, που οργανώνει ο σύλλογος για την προστασία του δάσους “Κυλλήνιος Άδωνις»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της εκδήλωσης www.ziriafestival.gr

Facebook event, για άμεση ενημέρωση με τα τελευταία νέα: http://www.facebook.com/events/434083329959950/
Χορηγοί για την επικοινωνία του φεστιβάλ είναι ο Εν Λευκώ 87,7 και στο internet το monopoli.gr

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b