MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εννιά σταρ που γδύθηκαν στα ψέματα σε ταινίες

Είναι κοινή παραδοχή ότι τα τελευταία χρόνια ο κινηματογράφος γίνεται όλο και πιο αποκαλυπτικός, με τους σταρ της φιλμικής βιομηχανίας να τα “πετάνε” όλο και συχνότερα. Όμως κατά πόσο αυτό είναι μία αλήθεια, ή μία ακόμα από τις ψευδαισθήσεις που έχει δημιουργήσει το Hollywood; Το foxnews αλλά και το screenjunkies αποκαλύπτουν ότι πολλές και πολλοί σταρ σε έργα τους με γυμνό, δεν γδύθηκαν οι ίδιοι, αλλά κάποιος άλλος στη θέση τους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

1. Mila Kunis: Η καυτή παρτενέρ του Justin Timberlake στο Friends with bennefits έδειξε κάποια επίμαχα σημεία του κορμιού της, μόνο που όπως παραδέχεται δεν ήταν δικά της. Καθώς ντράπηκε να δείξει τα οπίσθια της στην κάμερα, βρέθηκε κάποια άλλη κοπέλα, με σωματότυπο αντίστοιχο με τον δικό της. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν αρκετά κολακευτικό για την Mila. Γι’ αυτό και η νεαρή ηθοποιός χαρακτηρίζει υπέροχη αυτή την κοπέλα, που την έβγαλε από τη δύσκολη θέση.

2. Jessica Alba: Η νεαρή ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι σταθερή η απόφαση της να μην τα “πετάει” μπροστά στην κάμερα. Ωστόσο, το 2010 εμφανίσθηκε γυμνή σε δύο ταινίες, το The killer inside me και το Machete. Υπήρχαν μεγάλα ερωτηματικά για το αν χρησιμοποίησε κασκαντέρ για τα γυμνά στην πρώτη από τις δύο ταινίες, τα οποία έμειναν αναπάντητα. Ως προς τη δεύτερη, η ίδια παραδέχθηκε ότι την έγδυσαν ψηφιακά! Ενώ η ίδια είχε εμφανισθεί με εσώρουχα, τα οποία στη συνέχεια αφαιρέθηκαν με τη βοήθεια υπολογιστή.
Τι σου είναι η τεχνολογία!

3. Meryl Streep: Η Meryl Streep όχι μόνο χρησιμοποίησε κασκαντέρ για μια γυμνή σκηνή στο “ο θάνατος σου πάει πολύ” του 1992, αλλά την ανέδειξε και σε ηθοποιό! Η κασκαντέρ που τα πέταξε στη θέση της μεγάλης ηθοποιού, η Catherine Bell, με αυτό το γυμνό, είχε αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια για καριέρα στην υποκριτική. Ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους τόσο σε σίριαλ όσο και στον κινηματογράφο.

4. Olivia Wilde: Εμφανίσθηκε γυμνή στην ταινία The Change-Up ή έτσι νομίζαμε. Όπως υποστηρίζει η ίδια, γδύθηκε τόσο, όσο και η Jessica Alba στο Machete. Άλλη μια εξαπάτηση από την τεχνολογία. Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν στις μέρες μας!

5. Ούτε ο Kevin Costner αποκάλυψε στ’ αλήθεια τα οπίσθιά του στην ταινία Robin Hood: Prince of Thieves του 1991. Και αυτός είχε χρησιμοποιήσει κασκαντέρ που αποκαλύφθηκε στη θέση του.

6. Η ταινία Machete είχε άλλη μία σταρ που εμφανίσθηκε γυμνή, χωρίς να γδυθεί. Τη Lindsay Lohan. Η σκηνή όπου υποτίθεται ότι η Lohan ήταν γυμνή στην πισίνα είχε γυριστεί πριν καν η ηθοποιός υπογράψει με την εταιρεία.
Αυτό θα πει προνοητικότητα!

7. Natalie Portman: Και η Natalie Portman χρησιμοποίησε κασκαντέρ σε μια σκηνή με στρινγκ στην ταινία Your Highness. Και ούτε καν είχε γδυθεί, με την κυριολεκτική σημασία του όρου, έστω και αν το αποκαλυπτικό μαγιό της κασκαντέρ άφηνε ελάχιστα στην φαντασία.

8. Willem Dafoe: Στην ταινία ο Αντίχριστος του Lars Von Trier o Dafoe έπρεπε να εμφανισθεί γυμνός σε μια ερωτική σκηνή. Ωστόσο, ντράπηκε, θεωρώντας ότι αυτό θα ήταν μια καταστροφή. Στη θέση του λοιπόν χρησιμοποίησαν έναν πορνοστάρ και η καταστροφή αποφεύχθηκε!
Κάτι χρειάζονται και οι ηθοποιοί του adult κινηματογράφου…

9. Vera Farmiga: Η συμπρωταγωνίστρια του George Clooney στο Up in the air Vera Formiga σε μια αποκαλυπτική των οπισθίων της σκηνή, έδειχνε πολύ νεανική. Αν και η ίδια είναι 40, στην ταινία χρησιμοποιήθηκε μία πολύ νεότερη κασκαντέρ στη θέση της.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b