MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Wellness Weekend

Το περιοδικό Shape διοργανώνει στο Athens Metro Mall στις 30 και 31 Μαρτίου, διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο “Wellness Weekend”, αφιερωμένο στο υγιές γυναικείο σώμα, με προτάσεις για σωστή διατροφή και άθληση.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενες θα πάρουν συμβουλές από διατροφολόγους για σωστές συνταγές που σμιλεύουν το σώμα και μαγειρεύονται εύκολα.

Ακόμη η Ελένη Πετρουλάκη θα παρουσιάσει το νέο της πρόγραμμα γυμναστικής με τίτλο “YOBO”, για όσους επιθυμούν να αθλούνται ποικιλοτρόπως.

Ο Λευτέρης Καβούκης, fitness editor του Shape, θα δείξει ένα 4λεπτο πρόγραμμα ασκήσεων για γρήγορη γυμνατική, μιας και πολλές γυναίκες βαριούνται τα γυναστήρια.

Το κομμάτι της γυμναστικής ολοκληρώνεται με τους personai trainers που θα παρουσιάσουν νέες, πιο “trendy” μεθόδους εκγύμνασης.

Τέλος, στο θέμα των κιλών πολλοί επιστήμονες και πλαστικοί χειρουργοί θα συμβουλέψουν τις γυναίκες για το πώς να βελτιώσουν τον μεταβολισμό τους και να καταπολεμήσουν την κυτταρίτιδα, και θα αποκαλύψουν αρκετά ακόμη μυστικά για σέξι σώμα.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b