MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η ξαδέρφη της πριγκίπισσας Kate είναι… στριπτιτζού!

H Katrina Darling είναι 21 ετών και στρίπερ καριέρας στη Μεγάλη Βρετανία. Πρόσφατα όμως ανακάλυψε ότι είναι και εξαδέρφη των δύο αδερφών Middleton, της Kate και της Pippa, εκ των οποίων η πρώτη παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William και η άλλη έλαμψε στην τελετή του γάμου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βέβαια, ούτε η βασιλική οικογένεια, ούτε οι δύο αδερφές θέλουν να έχουν καμία σχέση με μια στρίπερ. Κι έτσι αποφεύγουν κάθε συσχέτιση μαζί της. Η ίδια βέβαια η καλλιτέχνιδα θα ήθελε να διευρύνει στις σχέσεις της με τις δύο δεύτερες ξαδέρφες, λόγω του ότι μεγαλοπιάστηκαν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι στις ΗΠΑ οι αδερφές Middleton, από τότε που έγιναν μέρος της βασιλικής οικογένειας, έγιναν πολύ δημοφιλείς. Το έχει παραδεχθεί και ο Justin Timberlake, ο οποίος έχει δηλώσει- ως Αμερικάνικο αρσενικό- μεγάλος φαν τόσο της Kate, όσο και της Pippa. Γι’ αυτό και η στρίπερ ξαδέρφη θα κάνει στις 13 Μαρτίου το ντεμπούτο της στις ΗΠΑ, με ένα καυτό και “βασιλικό” πρόγραμμα.

Εκτός όμως από την καριέρα της ως μοντέλο και χορεύτρια, η Katrina Darling δουλεύει και στην τράπεζα Barclay’s στο Λονδίνο. Όπως έχει δηλώσει, μάλιστα, η “αγαπημένη” Katrina, οι συνάδελφοί της στην τράπεζα, εγκρίνουν πολύ την βραδυνή της καριέρα. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος, που δεν την έχουν απολύσει από την τράπεζα, μετά τη δημοσιότητα που έχει λάβει η… “καλλιτεχνική” καριέρα της. Άλλωστε, ποιός θα τολμούσε να απολύσει την δεύτερη ξαδέρφη μιας πριγκίπισσας!;

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b