MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μηνύει περιοδικό η Adele για ψεύτικες sex tape φωτογραφίες!

Έξαλλη έγινε η Adele, με το γαλλικό περιοδικό Public, που δημοσίευσε φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο, οι οποίες, όπως ισχυρίσθηκε, προέρχονταν από κινητό τηλέφωνο και έδειχναν την τραγουδίστρια. Η φωτογραφία στο εξώφυλλο του περιοδικού δείχνει μια γυναίκα, που ελαφρά μόνο μοιάζει με την Adele, σε μια προκλητική πόζα, με τα δάχτυλά της στο στόμα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο δικηγόρος της Adele δήλωσε για το θέμα: “Ενημερωθήκαμε ότι το γαλλικό περιοδικό ‘Public’ δημοσίευσε σήμερα φωτογραφίες, οι οποίες, όπως ισχυρίζεται, δείχνουν την πελάτισσά μας σε ταινία σεξουαλικού περιεχομένου. Η πελάτισσά μας δεν εμφανίσθηκε σε ταινία σεξουαλικού περιεχομένου, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα. Η πελάτισσά μας δεν εμφανίζεται στις φωτογραφίες. Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αναληθείς και ακραία δυσφημιστικοί. Η πελάτισσά μας παίρνει νομικά μέτρα σε σχέση με το ζήτημα”.

To γαλλικό περιοδικό είχε αφήσει να εννοηθεί πως το υποτιθέμενο sextape είχε τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου. Κι ότι το περιεχόμενο το είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένας εξοργισμένος πρώην εραστής. Όπως δείχνουν όμως τα πράγματα, πρόκειται για μια κατασκευασμένη επίθεση υψηλής δημοσιότητας του περιοδικού, η οποία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b