MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Eva Green: Γίνεται ξανθιά και μαγεύει τον Johnny Depp!

Μοιραία γυναίκα με μαγικές ικανότητες είναι η καυτή Eva Green στην ταινία του Tim Burton “Dark Shadows”. Η Eva παίζει την Angelique Bouchard, μάγισσα που ερωτεύεται τον Barnabas Collins- ρόλο που ερμηνεύει ο Johnny Depp. O Johnny στην ταινία τα έχει όλα. Πετυχημένος, πλούσιος, playboy. Αλλά κάνει το μοιραίο λάθος να ραγίσει την καρδιά της μάγισσας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η εκδικητική Angelique Bouchard καταρριέται τον Barnabas Collins σε μια μοίρα χειρότερη από θάνατο: τον μετατρέπει σε βρυκόλακα! Ο Barnabas βρίσκεται στον τάφο 200 χρόνια και κάποια στιγμή καταφέρνει να βγει από εκεί, γνωρίζοντας έναν τελείως διαφορετικό κόσμο: αυτόν της Αμερικής του 1972!

Η Eva Green έχει μιλήσει για τον ρόλο που ερμηνεύει στη νέα ταινία του Tim Burton. Λέει ότι η ταινία έχει το ίδιο θέμα με την ομώνυμη σειρά (gothic σαπουνόπερα του 60) που είχε δείξει η τηλεόραση, αλλά με πάρα πολλές διαφορές. Υποστηρίζει ότι από αποσπάσματα της σειράς που έχει δει στο διαδίκτυο, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο χαρακτήρας που ερμηνεύει η ίδια δεν έχει καμία σχέση: Είναι Αμερικάνα, ξανθιά, στη δεκαετία του 70. “Είναι μια σέξυ μάγισσα, πανίσχυρη στην πόλη, με πάρα πολλά πρόσωπα. Είναι πολύ κουλ.” όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Εκτός από την Eva Green και τον Johnny Depp, πρωταγωνιστούν ακόμα η Michelle Pfeiffer, ο Jonny Lee Miller, η Chloe Moretz, η Helena Bonham Carter, ο Christopher Lee και άλλοι.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b