MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κωστέτσος… body builder- “Κόντεψα να πεθάνω από αναβολικά!”

Το πολύ σοβαρό θέμα των αναβολικών στα γυμναστήρια και τον αθλητισμό έφερε δια της πλαγίας οδού η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το θέμα αυτό, που είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, απασχολεί κυρίως τον αθλητικό τύπο και τους συντάκτες του συγκεκριμένου ρεπορτάζ. Προφανώς, όμως, μετά την περίπτωση του διάσημου ως νεκρού Νικόλα Γιγουρτάκη, συνέβη μια μεγάλη αλλαγή και το ζήτημα έχει αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον και για πιο “γυναικείες” εκπομπές.

Στο κάτω-κάτω, στη ναρκισσιστική εποχή μας, οι άντρες που πλακώνονται στα χάπια για τα γυμναστήρια, το κάνουν κυρίως για να φαίνονται ωραίοι, όχι γιατί το απαιτεί ο πρωταθλητισμός σε κάποιο σπορ και τα μεγάλα του οικονομικά κίνητρα. Κι αφού οι νέοι παίρνουν αναβολικά για να αρέσουν στις γυναίκες, το θέμα μπορεί να απασχολεί και την Τατιάνα.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μίλα” μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος για το θέμα. Κι η παρουσία του σχεδιαστή μόδας έδωσε στο συγκεκριμένο θέμα ό,τι έλειπε, ούτως ώστε να ταιριάζει πλέον “γάντι” σε μια κουτσομπολίστικη εκπομπή. O σχεδιαστής ομολόγησε- ίσως φουσκώνοντας λίγο τα πράγματα- ότι κόντεψε να πεθάνει από αναβολικά.

Φυσικά, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως ο Κωστέτσος έκανε body building και γι’ αυτό έπαιρνε τα αναβολικά. Κι αυτό είναι που μαγνητίζει το κοινό. Ο σχεδιαστής εξήγησε ότι τα έπαιρνε γιατί είχε να κάνει μια φωτογράφηση και ήθελε να γραμμωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, κάποιος ή κάποια, του πάσαρε κάτι ουσίες από την Γερμανία, που έχουν τέτοια επίδραση πάνω στο σώμα. Όμως, όπως είπε ο Κωστέτσος, το αίμα του άρχισε να πήζει και παραλίγο να πάθει έμφραγμα.

Βλέπουμε, λοιπόν, πως το θέμα των αναβολικών, όσο πάει, θα γίνεται θέμα του life style περισσότερο από ό,τι του κόσμου των σπορ. Μήπως όμως και οι αθλητές δεν έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της show biz; Και όλο και περισσότεροι άνθρωποι που εμπλέκονται στην κατασκευή του “ναρκισσιστικού φαινομένου” και των προτύπων του, όπως ο σχεδιαστής Κωστέτσος, θα μιλάνε γι’ αυτά τα θέματα, ασχέτως αν δείχνουν ή δεν δείχνουν αθλητικοί τύποι.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b