MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μυρσίνη Λαμπράκη:” Η μόδα της μαγειρικής θα περάσει και θα επιστρέψουμε στην απλή και ουσιαστική γαστρονομία!”

Τη Μυρσίνη Λαμπράκη την έχουμε γνωρίσει μέσα από τα βιβλία, τα ταξίδια και τις συνταγές. Δημοσιογράφος, εξαιρετική μαγείρισσα, επιτυχημένη επαγγελματίας και μια από τις πρώτες, που συνδύασε την γαστρονομία με την ταξιδιωτική περιπλάνηση, μιλά στο monopoli.gr για τα σχέδια, τις απόψεις της, καθώς και για τις επαγγελματικές κινήσεις που ετοιμάζει.Συνέντευξη στην Κωνσταντίνα Φουρλάρη

Monopoli Team

Από τις Πολιτικές Επιστήμες και την Δημόσια Διοίκηση, στην μαγειρική. Πώς προέκυψε η ενασχόλησή σας με τον χώρο της γαστρονομίας; Πιστεύετε ότι οι «μαγειρικές καταβολές» της οικογένειάς σας, σας ώθησαν προς αυτή την κατεύθυνση;

Η ενασχόληση με το χώρο της γαστρονομίας δεν προέκυψε καθόλου τυχαία. Με προπάππου μεγάλο μάγειρα και κατσαρολά και θείο σεφ, σίγουρα  γεννιέσαι και μέσα στο DNA σου κυκλοφορεί το μικρόβιο της γαστρονομίας. Επιπλέον από πολύ νωρίς ένιωσα την επιθυμία να ασχοληθώ με κάτι που συνδύαζε τη δημιουργικότητα και τη μεγάλη μου αγάπη δηλ. τη συγγραφή κειμένων.

Το δυσκολότερο κομμάτι της δουλειάς σας είναι οι καινούριες συνταγές, ο τρόπος μαγειρέματος ή η παρουσίαση του πιάτου;
Το δυσκολότερο κομμάτι φυσικά είναι ο πειραματισμός και οι νέες συνταγές και λιγότερο η παρουσίαση ενός πιάτου. Άλλωστε έχουμε δει πολλές φορές πιάτα εξαιρετικά παρουσιασμένα που υπολείπονται όμως σε γεύση.

Ποιά θεωρείτε ότι είναι η ταυτότητα της ελληνικής γαστρονομίας σήμερα;
Θεωρώ ότι τα τελευταία χρονιά έχει γίνει μια θεαματική στροφή καταρχήν στην αναζήτηση και καταγραφή της παραδοσιακής κουζίνας μέχρι που ήταν εντελώς παραγκωνισμένη.

Μετά από αυτό ακολούθησε το δεύτερο βήμα όπου σιγά σιγά άρχισαν όλες αυτές οι «επαρχιώτικες» συνταγές να εντάσσονται στο διαιτολόγιο του Έλληνα και κυρίως να βρίσκουν μια θέση στους καταλόγους των εστιατορίων.

Τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο όπου παραδοσιακές συνταγές και παραδοσιακά υλικά εντάσσονται στο στάδιο του πειραματισμού.

Έχει γίνει κατά κάποιον τρόπο, μόδα η μαγειρική;
Φυσικά και έχει γίνει μόδα από τη στιγμή που βλέπουμε τόσο πολύ στο χώρο του θεάματος, μάγειρες – σεφ – τηλεπαρουσιαστές να εστιάζονται  στο  σόου και λιγότερο στην ουσία. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι αυτή η μόδα θα περάσει και θα επιστρέψουμε στην απλή και ουσιαστική γαστρονομία.

Μάθαμε ότι θα πραγματοποιήσετε σεμινάρια μαγειρικής (Sos Cooking). Ποιο σκοπό υπηρετούν και ποιο θα λέγατε ότι είναι το κίνητρο για να τα παρακολουθήσει κάποιος;
Θέλοντας και μη οι περισσότεροι από εμάς μάθαμε τα τελευταία χρόνια τι σημαίνει μοριακή κουζίνα, μάθαμε να κρίνουμε πότε μια τουίλ είναι αρκετά τραγανή, ενώ οι κρύες βελουτέ άλλαξαν τη ζωή μας. Πόσοι από εμάς όμως δοκίμασαν πραγματικά να μαγειρέψουν κάποιο από όλα αυτά τα εξεζητημένα πιάτα; Μήπως πρέπει να επιστρέψουμε στα βασικά;

Ο λόγος που οργανωθήκαν αυτά τα  σεμινάρια είναι να μάθουμε τους πιο νόστιμους τρόπους για να τα βγάλουμε πέρα ως εργαζόμενες γυναίκες, ως πρωτάρηδες που πρέπει να ετοιμάσουμε το πασχαλινό τραπέζι, ως νέοι άνθρωποι τέλος πάντων του 2011 που μπορεί να έχουμε δοκιμάσει άπειρα chutneys, αλλά δεν έχουμε ιδέα πώς να φτιάξουμε ένα απλό αυγολέμονο ή ένα νόστιμο κοκκινιστό σαν κι αυτό της μαμάς μας!

Μάλιστα το κάθε σεμινάριο έχει διαφορετική θεματική, που θα απαντά στις διαφορετικές ανάγκες του καθενός.

Διαλέξεις, βιβλία, άρθρα, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και πολλές άλλες επιτυχίες στο ενεργητικό σας. Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια, δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει η επόμενη μέρα. Αλλά σίγουρα θα ήθελα να εστιαστώ στην προώθηση και εξέλιξη του
project (SOS cooking) “Μαγείρισσα Πρώτων Βοηθειών” και στη συγγραφή ενός μυθιστορήματος με κύριο πρωταγωνιστή το φαγητό. 

Από τις 4 Απριλίου και για τρεις περίπου μήνες, η Μυρσίνη Λαμπράκη και οι συνεργάτες της, σας μυούν στον κόσμο της μαγειρικής, σε ένα μάθημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΘΕΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΟΝΟΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΕΜΠΑΠ ΤΑΨΙΟΥ – ΤΡΑΓΑΝΗ ΝΤΟΜΑΤΟΠΙΤΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ  ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ –  ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ  ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ  – ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΑΦΙΝΣ & ΜΙΚΡΑ ΚΕΪΚ

ΜΗΛΟΥ , ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΜΕ ΓΛΑΣΣΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ, ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΜΕ ΓΛΑΣΣΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

ΠΟΠΗ WALLICKΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΑ

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ -ΜΑΡΟΥΛΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ, – ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ  KAI ΜΥΡΙΣΤΙΚΑ  ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ –  ΣΦΥΡΙΔΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ.

ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΤΕΣ

ΓΥΜΝΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ –  ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ – ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΓΚΕΡΜΠΕΣΙΩΤΙΚΗ – ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΤΥΡΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ

ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗCHEF ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΚΚΑΣ/

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΛΙΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΓΛΥΚΑ

ΜΕΛΟΠΙΤΑ ΣΙΦΝΟΥ – ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ-  ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ

ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ -ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ΒΑΣΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΕΝΟΥ

ΑΡΝΑΚΙ ΕΞΟΧΙΚΟ – ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΡΟΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΤΥΡΙΑ – ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ – ΣΑΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ -ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ΒΑΣΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ

ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΡΑΜΠΛΣ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ – ΛΕΜΟΝΟΠΕΝΤΕΣ ΠΕΡΣΙΚΟΣ – ΚΕΙΚ ΡΟΛΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ – ΥΓΡΟ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΒΑΣΩ ΜΠΟΖΙΝΗ – ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ

ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΤΑΝΤΟΥΡΙ  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ –  ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ – ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ  <ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ>  ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΔΥΟΣΜΟΥ –  ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΤΥΡΕΝΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑ

ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΪΟΥ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

ΒΙΕΝΕΖΖΙΚΑ ΣΝΙΤΣΕΛ –  ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΜΟΥΣ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ – ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ  – ΤΑΡΤΑ ΦΡΟΥΤΩΝ  – ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ

CHEF ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΨΥΧΑΚΗ  

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ

ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΪΟΥ

ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΑΡΤΕΣ

ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ – ΤΑΡΤΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΜΕ ΑΕΡΙΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ – ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ –  ΤΑΡΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

ΠΟΠΗ WALLICK  

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ

ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ CUP CAKES 

ΜΕ  ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΚΑΡΟΤΟ, ΛΕΜΟΝΙ, ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ, OREO

CHEF ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΪΟΥ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΜΕ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ- ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ – ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ –  ΛΑΥΡΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ,ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, ΡΙΓΑΝΗ, ΚΑΠΑΡΗ.

ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΙΜΑ – ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΠΟΥΡΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ – ΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ – ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ – ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΟ ΚΡΕΜΑΣ.

CHEF ΝΕΝΑ ΙΣΜΥΡΝΟΓΛΟΥ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΕΥΣΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΪΟΥ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ – ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ- ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ- ΚΕΜΠΑΠ ΣΦΙΡΙΔΑΣ- ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣ ΦΕΤΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ.

CHEF ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ- ΙΩΔΙΟ – ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 01 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΕΡΑΣΙ ΜΕ ΡΟΥΜΙ – ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΦΡΑΟΥΛΑ – ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟ –  ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟ

ΑΥΡΑ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ- ΓΙΑΜ

ΔΕΥΤΕΡΑ 06 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ – ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ – ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΧΑΡΑΣ ΑΦΡΑΤΑ – ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΠΕΡΓΚΕΡ.

ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ -ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ΒΑΣΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 08 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΣΟΥΠΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ – ΜΠΑΡΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΑΝΜΠΕΡΙΣ – ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ – ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ

ΒΑΣΩ ΜΠΟΖΙΝΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΩΝ 30’ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ – ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΚΑΡΥΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ – ΤΟΥΡΤΑ ΤΥΡΙΩΝ –  ΖΕΛΕ ΨΥΓΕΙΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ.

ΝΑΝΑ ΔΑΡΙΩΤΗ- ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΒΗΜΑ ΓΚΟΥΡΜΕ

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ

ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ -ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ-  ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΜΙΣΤΑ – ΕΝΡΕΪΝΑΔΟΣ ΤΑ ΣΕΦΡΑΔΙΤΙΚΑ ΓΕΜΙΣΤΑ – ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ  ΒΑΡΚΟΥΛΑ  ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ, -ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΦΩΛΙΕΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΦΕΤΑΣ –  ΓΕΜΙΣΤΑ «ΨΕΥΤΙΚΑ» ΤΑΨΙΟΥ

ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΥΡΙΑ(ΑΝΘΟΤΥΡΟ, ΜΑΝΟΥΡΙ,ΚΑΤΙΚΙ)

ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΝΤΑΪΦΙ ΜΕ ΜΟΥΣ ΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ – ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΕΛΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ .

ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ OLIVE

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ

TINA WEBΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ


 Εκθεσιακός χώρος: Alta Linea, Λ. Βουλιαγμένης 589, Αργυρούπολη, πλησίον μετρό Αγ. Δημητρίου

Πληροφορίες: 210 4904363, 210 6148684, 6948 288852, www.mirsini.gr

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b