MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
07
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

«Ριφιφί»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της COSMOTE TV

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της COSMOTE TV, με τίτλο «ΡΙΦΙΦΙ», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια.

Monopoli Team

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της COSMOTE TV, με τίτλο «Ριφιφί». Το σενάριο υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή, ενώ τη σκηνοθεσία ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

H σειρά 6 επεισοδίων, η οποία εμπνέεται από αληθινά γεγονότα, θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’90, με θέμα τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και που μέχρι σήμερα παραμένει ανεξιχνίαστη. Η πρεμιέρα του «Ριφιφί» αναμένεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Η υπόθεση

Η ιστορία του «ΡΙΦΙΦΙ» ακολουθεί τα γεγονότα γύρω από την περιβόητη ληστεία σε τράπεζα της Αθήνας το 1992, όπως παρουσιάστηκαν μέσα από ρεπορτάζ και ειδήσεις της εποχής, κι έρχεται να καλύψει μυθοπλαστικά τα δυο μεγάλα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα. Ποιοι το έκαναν και γιατί; Οι Αρχές μίλησαν για οργανωμένο έγκλημα, τρομοκρατικές οργανώσεις και ιδιαίτερα μορφωμένους και αδίστακτους δράστες. Ήταν, όμως, πράγματι έτσι; Με τη δύναμη της μυθοπλασίας, η νέα παραγωγή της COSMOTE TV συνδυάζει τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα με μια αληθινή ιστορία ανθρώπινης τραγωδίας, δημιουργώντας μια ανθρωποκεντρική σειρά, γεμάτη συγκίνηση κι έντονα στοιχεία χιούμορ.

Το καστ

Η σειρά πλαισιώνεται από ένα μεγάλο και καταξιωμένο καστ Ελλήνων ηθοποιών, που απαρτίζεται από τους: Ευαγγελία Μουμούρη, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Προμηθέα Αλειφερόπουλο, Πάνο Βλάχο, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δήμο Γιγαντάκη, Αχιλλεά Ζέρβα, Άρη Λεμπεσόπουλο, Κώστα Φιλίππογλου, Δημήτρη Γεροδήμο, Άννα Μενενάκου, Έλη Δρίβα κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDexter – Original Sin: Το spin-off της σειράς-φαινόμενο, «Dexter», έρχεται τον Δεκέμβριο στην COSMOTE TV12.09.2018

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται στην Αττική.

Το «ΡΙΦΙΦΙ» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την Tanweer Productions.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές:
Παραγωγή: COSMOTE TV
Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions
Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή, Σωτήρης Τσαφούλιας
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας
Παραγωγός: Διονύσης Σαμιώτης
Executive producers: Δημήτρης Μιχαλάκης, Φαίη Τσιτσιπή
Δ/ντης Φωτογραφίας: Claudio Bolivar
Production Designer: Μιχάλης Σαμιώτης
Μουσική: Ted Reglis
Μοντάζ: Γιώργος Γεωργόπουλος
Ενδυματολόγος: Άγις Παναγιώτου
Art Director: Μυρτώ Δασκαρόλη
Line Producer: Πάνος Πετρόπουλος

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Astropolitics: Το KINO Athens στο Ίδρυμα Ευγενίδου με προβολή ντοκιμαντέρ και συζήτηση
Cine News
The Testaments: Το Disney+ αποκαλύπτει το επίσημο τρέιλερ και το πόστερ της νέας σειράς
Cine News
«Γιατί είναι μαύρα τα βουνά»: Το ντοκιμαντέρ για τη δημοτική μουσική και τα ηπειρώτικα έθιμα στο 28ο ΦΝΘ
Cine News
Επιτέλους, η "Νύφη" αποκτά τη δική της φωνή
Cine News
Ζωούπολη 2: Η ταινία – φαινόμενο έρχεται στο Disney+
Cine News
28ο ΦΝΘ: Όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης
Cine News
Το παιδικό κανάλι Keedoo διαθέσιμο πλέον στην COSMOTE TV
Cine News
28ο ΦΝΘ: Σινεμά χωρίς αποκλεισμούς με διευρυμένες δράσεις προσβασιμότητας
Cine News
Από το βιβλίο στην οθόνη - Αφιέρωμα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδoς
Cine News
"Οι περιπέτειες του νεαρού Σέρλοκ Χολμς" ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη
Cine News
H COSMOTE TELEKOM μεγάλος Χορηγός του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Art & Culture
Όταν το ντοκιμαντέρ είναι απόν, ο πολιτισμός και η μνήμη απειλούνται με εξαφάνιση